Phill- Pentru întreaga familie

 Florentina Liutic
.

Pe scena restaurantelor din Bucuresti exista cateva pe care odata ce le vizitezi, pur si simplu nu le poti uita si iti doresti mereu sa revii. Unii se intorc pentru gust, altii pentru servicii sau pentru entertainment, iar locul despre care urmeaza sa va spunem exceleaza la toate plus inca ceva.

 

Deschis in 2011 in Pipera si castigator a variate premii de design, Phill este unic nu doar prin aspect, ci si prin concept. Este un restaurat Family Fine Dining, structurat special in asa fel incat intreaga famile sa beneficieze de cele mai bune conditii pe intreaga perioada a vizitei.

 

La Phill exista doua nivele, parter si etaj;  fiecare cu propria personalitate. Parterul este dedicat micilor exploratori, iar primul etajul apartine restaurantului fine dining. De asemenea, exista sali speciale pentru prescolari si scolari, cu activitati gandite pentru acestia.  Micutii beneficiaza de personal dedicat supravegherii si entertainmentului lor, alaturi de o selectie vasta de posibilitati de activitate. Pentru scolari exista o sala plina cu idei, sisteme de home entertainment de ultima generatie, scena cu lumini si sistem karaoke, jocuri de masa si multe altele, toate pentru ca cei prezenti sa se bucure de amintiri superbe.

 

In timp ce membrii mai mici ai familiei se distreaza la parter, la etaj, in restaurant, adultii pot savura preparate culinare de exceptie, iar celor care doresc sa vada ce fac cei mici, Phill le ofera o tableta electronica special pentru asta. Bucatarie mediteraneana, franceza sau fusion cu accente asiatice, orice ati prefera, la Phill aveti garantia ca va veti satisface dorintele.

 

In timpul saptamanii, acesta este locul perfect pentru a lua pranzul alaturi de prieteni sau o cina prelungita si relaxanta in familie. Departe de tumultul capitalei, Phill, iti ofera acea senzatie intima, linistitoare pe care pur si simplu o doresti cand savurezi mancarea facuta cu pasiune.

Nu ne ramane decat sa va recomdam vizite cat mai dese si amitiri cat mai placute la Phill. Veti descoperi un loc nu doar unic si surprinzator, ci si dedicat nevoilor dumneavostra.

 

Foto: Cosmin Dragomir 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton