(P) Vizitează misterioasa insulă Creta, alături de cei dragi

 Florentina Liutic
.

Creta este una dintre destinaţiile preferate de vacanţă ale europenilor, un loc minunat pe care să-l explorezi în tihnă, precum şi o excelentă opţiune pentru relaxarea mult-aşteptată pe nisipul fierbinte udat de ape de un azuriu ireal.

 

viva.Creta1

 

Chiar şi Nikos Kazantzakis, autorul faimoasei scrieri „Zorba Grecul', a fost cucerit de insula Creta, despre care spune că este învăluită în mister şi că oricine pune piciorul aici simte o forţă şi o căldură ce-i curge prin vene, iar sufletul începe să-i crească.

 

O vacanţă unică

 

Insula Creta îţi promite experienţa unei vacanţe unice, cu suficiente atracţii turistice şi idei de activităţi pentru a mulţumi chiar şi cel mai pretenţios călător. Creta reprezintă mai mult decât doar o altă insulă grecească, ea pare cu adevărat un stat independent, îmbogăţit de istorie, peisaje şi tradiţie.

 

Cele patru mari oraşe şi staţiunile de-a lungul coastei de nord s-au dezvoltat de-a lungul timpului şi oferă o varietate de locuri de explorat, inclusiv sate de munte, plaje lungi cu nisip, golfuri stâncoase, sporturi acvatice şi o viaţă de noapte înfloritoare.

 

Strălucirea magică a insulei Creta

 

Scăldată de lumina soarelui în cea mai mare parte a anului, clima insulei Creta este una dintre cele mai bune din Europa, fapt dovedit şi de popularitatea în rândul călătorilor nu doar în sezonul estival, ci şi în restul anului. Cea mai mare insulă grecească te aşteaptă pe tărâmul binecuvântat de natură, fertil şi sălbatic. De altfel, niciun alt loc din Grecia nu îţi poate încânta simţurile la fel de bine ca insula Creta, cu ale sale brânzeturi fine, mezeluri, uleiuri de măsline, ierburi, miere, vin şi raki.

 

De Geanina Ichim

 

Sejur Creta https://www.christiantour.ro/pachete/rezultat/horizon-beach-charter-avion-creta-bucuresti-2016/src08560cb6d2af8ed/174844530

 

Hotel Horizon Beach 3*- de la 400 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton