(P) Vacanţe de vis la cele mai bune preţuri

 Florentina Liutic
.

Dacă visezi la o vacanţă de mult timp şi te-ai decis şi asupra destinaţiei, tot ceea ce trebuie să faci este să găseşti cel mai bun hotel în care să te simţi ca o vedetă. De multe ori însă, asta se poate transforma într-o încercare dificilă, pentru că nu ai mereu la dispoziţie toate informaţiile despre locul de cazare.

 

513-000-barcelona

 

Din fericire, acum e incredibil de simplu să faci alegerea perfectă cu ajutorul Hotelscan, un serviuciu gratuit, care te ajută să economiseşti timp şi bani. Ai la dispoziţie peste 700.000 de mii de opţiuni, astfel că şansele de a rezerva camera potrivită, la cel mai bun preţ, sunt foarte mari.

 

Cele mai bune oferte

 

Hotelscan îţi oferă posibilitatea să iei cele mai bune decizii în privinţa cazării, deoarece ţine cont de ţările şi oraşele preferate, cartierul, zona, tipul de cazare, preţul şi numărul de camere. Toate informaţiile îţi sunt puse la dispoziţie, de la comparare de costuri, galerii foto actualizate, servicii disponibile, hărţi locale, date de sosire şi plecare, distanţa faţă de centrul oraşului şi evaluări pentru fiecare hotel, motel sau pensiune.

 

Economii în medie de 35% per rezervare

 

Pe Hotelscan preţul afişat este cel mai mic, fiind ales din cele mai multe oferte posibile, astfel că faci o economie serioasă, în medie de 35% per rezervare. Serviciul de cazare nu presupune costuri suplimentare, preţurile afişate fiind aceleaşi cu cele prezentate pe site-urile hotelurile.

 

Cele mai bune alegeri

 

Hotelscan are o bază de date care include 100 de website-uri de booking, începând cu cele mai cunoscute, precum Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda, Skoosh. Cu acest site excluzi posibilitatea de a nu găsi cazare, aici fiind afişate camerele disponibile din toate agenţiile de voiaj.

 

În plus, pentru fiecare tip de cazare poţi compara preţuri, galerii foto, date de sosire şi plecare, amplasamentul pe harta locală, recenzii şi servicii disponibile.

 

Hotelscan este o aplicație de comparație a prețurilor hotelurilor. Te ajută să îți alegi camera favorită la cel mai bun preț de pe piață. Pentru mai multe informaţii, accesează, https://hotelscan.com/ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton