(P) Vacanță de ... MIERE, în Santorini

 Florentina Liutic
.

Litoralul Mării Egee adăposteşte una dintre cele mai romantice destinaţii de vacanţă. Santorini este ideală pentru o lună de miere încărcată cu multă dragoste şi pasiune, fiind stropită din belşug cu ape de un albastru fascinant şi mângâiată de cel mai negru nisip.

 

viva.Luna de miere Santorini1

 

Privelişti din poveşti… de dragoste

 

O vorbă de duh spune că dragostea nu este atunci când cei doi îndrăgostiţi se privesc unul pe celălalt, ci atunci când privesc în aceeaşi direcţie… iar dacă direcţia este Santorini, ca destinaţie pentru luna de miere, succesul este asigurat, iar experienţa fi una extraordinară.

 

Aceste meleaguri sunt printre cele mai căutate din Grecia pentru escapade romantice la care doar visai până acum, un loc unde te poți bucura de cele mai limpezi ape şi vei trăi o experienţă unică. Imaginează-ți numai cum ar fi să stai cocoţaţ pe marginea unui vulcanic activ masiv în mijlocul mării.

 

Santorini este renumită pentru atracţia pe care o are asupra cuplurilor nu doar din Europa, ci din întreaga lume, care descoperă aici o lume de vis, cu privelişti uluitoare presărate cu săruturi pătimaşe sub lumina roşiatică a celebrelor apusuri de soare.

 

Cea mai frumoasă insulă dintre Ciclade

 

Destinaţie de top şi recunoscută în întreaga lume ca fiind una dintre cele mai romantice destinaţii din insulele greceşti, Santorini are „darul' de a-ţi tăia răsuflarea cu frumuseţile sale constând în vulcanul scufundat, cu al său crater cunoscut şi sub numele de „caldeiră', pe a cărui margine s-au construit sate uluitoare, cu o arhitectură cicladică, pe care ai putea-o recunoaşte oriunde, şi vederi impresionante asupra Mării Egee.

 

Insula elenă este tot ce ţi-ai putea dori de la o vacanţă romantică, fie ea luna de miere sau doar o escapadă în cuplu: plajele exotice, peisaje spectaculoase, restaurante cu dichis, unde fiecare masă este însoţită de cele mai bune vinuri din lume.

 

de Geanina Ichim

 

Sejur Santorini https://www.christiantour.ro/pachete/rezultat/dream-island-hotel-charter-avion-santorini-2016/src0d5650151e5ce0c/160366563

 

Hotel Dream Island 5* – de la 684 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton