(P) Tratamente de înfrumusețare cu foiță de aur, în Antalya

 Florentina Liutic
.

Tiscsită la propriu de resorturi moderne, Antalya este paradisul all inclusive al Turciei. Este cea mai bună alegere pentru o vacanță de relaxare în care să împletești utilul cu plăcutul, bucurându-te de tratamente de înfrumusețare inovatoare.

 

viva.Lara.1

 

Cea mai aglomerată stațiune a Antalyei, Lara se laudă cu o mulțime de centre SPA și Wellness, unde te poți răsfăța cât e ziua de lungă, fie că alegi masajele, cosmetica naturală, coaching-ul, exercițiile pilates, yoga sau tai chi, ori că vrei să participi la programele de detoxifiere a organismului.

 

Lara este o stațiune modernă, recunoscută pentru plaja sa foarte mare cu nisip fin, pentru curățenie și facilitățile oferite turiștilor. Datorită hotelurilor moderne, majoritatea de cinci stele, Lara este o destinație preferată de celebritățile din toată lumea, dar și de tinerii cu potențial financiar.

 

Dacă tânjești după lux și eleganță, Lara este cea mai bună alegere, mai ales că aici poți beneficia de o mulțime de tratamente de înfrumusețare, cum sunt măștile pentru ten cu foiță de aur. Acest tip de terapie este recomandată în special celor trecuți de 30 de ani, reducând primele semne ale îmbătrânirii tenului, depigmentarea, reface elasticitate pielii și redă luminozitate chipului. Un astfel de tratament durează până la 80 de minute iar prețurile variază între 150-250 euro.

 

Beneficiile uluitoare ale aurului sunt recunoscute încă de pe vremea Cleopatrei care se presupune că în fiecare seară dormea cu o mască de aur pe față care îi făcea tenul mult mai strălucitor și radiant. Chiar și în China, împărătesele își masau fața cu rulouri din aur, care le ajutau în procesul de regenerare celulară de la nivelul tenului.

 

Dacă vrei să mergi pe remediile tradiționale, vei găsi în Lara și băi turcești sau hammam-uri tradiționale, recunoscute pentru beneficiile lor. Cu ajutorul acestora poți elimina toxinele din organism, au un grad crescut de relaxare și de eliminare a stresului. Hammam-ul ajută în cazul bolilor de piele precum dermatită, psoriazis sau a acneei, reducând considerabil efectele nedorite ale acestora.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Lara – Antalya http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-7-nopti-avion-lara-antalya-turcia/hotel-delphin-imperial/69/813

 

Hotel Delphin Imperial 5*– de la 828 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton