(P) Seminee de exterior pentru orice tip de gradina/terasa

 Sava Elisabeta
.

Cine ar fi crezut ca vremea rece se va impune atat de repede si ca sezonul cald dispare brusc din peisaj?! Deja sunt persoane care tanjesc dupa sezonul cald, dar sunt constienti ca vara e la…distanta mare de tara noastra. Pe aceste persoane friguroase trebuie sa le convingem sa profite de toamna de afara, si in ciuda frigului care nu ne incanta prea tare, sa isi decoreze gradina cu seminee de exterior.

Cine ar fi crezut ca tehnologia va avansa atat de mult incat vom putea pune un semineu (cu foc adevarat) intr-o gradina, pe terasa sau chiar in balcon? Iata ca Pefoc ofera si aceste variante de ambientare nu doar in interior, ci si in exterior. Rezultatul? Seri perfecte de toamna, primavara sau vara tarzie, petrecute la lumina si caldura focului si respirand aer curat.

Nu numai ca te vei bucura de caldura focului, ci vei obtine si un spatiu intim, in care te vei putea relaxa dupa o zi grea la munca, band o cana de ceai, citind o carte ori admirand bolta instelata in noptile senine.

Alege si tu semineul de exterior care se potriveste cu ambientul gradinii tale!

Un semineu de exterior reprezinta o investitie pe care nu o vei regreta, pentru ca el este nu numai un obiect de decor, ci are si o utilitate imediata: iti poti primi musafirii in gradina chiar daca afara nu este prea cald sau tu si familia ta puteti petrece momente relaxante, seara ori in weekend.

Cateva modele de bioseminee decorative ce pot fi utilizate si in exterior:

  1. Biosemineul mobil Romeo este ideal pentru amenajari exterioare, evenimente in aer liber sau seri festive. Este sigur si usor de utilizat, poate fi mutat cu usurinta si creeaza un efect de neegalat. Designul sau modern si arderea cu foc adevarat adauga o nota eleganta amenajarii.

Semineul decorativ Romeo a fost folosit si in amenajari ale unor locuri comerciale, fiind o atractie pentru vizitatori prin designul sau si vederea splendida asupra arderii focului.

  1. Semineu de exterior pe peleti Torch

Cu o greutate de 56 kg, semineul decorativ de exterior Torch este ideal pentru a fi amplasat pe o terasa, avand posibilitatea de ancorare de podea. Functioneaza pe baza de peleti de 6 mm iar rezervorul cu capacitate de 5 kg permite arderea continua timp de 3.5 ore.

Esti o persoana cu viziuni moderne? Un semineu lemne va intregi decorul, indiferent de stilul ales sau de locul in care vrei sa il montezi.

Construieste sau achizitioneaza si tu un semineu de exterior, daca vrei sa te bucuri de farmecul noptilor de toamna!

De unde? De la PEFOC.ro, magazinul online specializat si autorizat! Si daca alegerea ta nu se indreapta catre semineele de exterior, tot la ei gasesti masca semineu, semineu pe gaz sau electric, soba tip semineu sau termosemineul, cu care poti incalzi toata casa, chiar si apa, dar si cosuri de fum de calitate superioara! Toate cu garantie si montate de specialisti in domeniu.

Tu pui PEFOC, iar ei fac tot!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton