(P) Rochie de seară ieftină pentru o zi prețioasă Valentine’s!

 Diana Munteanu
.

Cine nu-și dorește o rochie de seară ieftină, cu care totuși să radieze de Valentines Day? Mai e puțin până la Ziua îndrăgostiților. Dacă nu ai dat încă o raită prin magazine, nu te stresa, te ajutăm noi cu câteva sugestii care te vor pune în valoare. Și cel mai important – fără a fi nevoită să scoți o avere din buzunar. Pentru că da, o rochie de seară poate fi ieftină, frumoasă și calitativă deopotrivă!

Cum alegi rochia de seară perfectă?

Atunci când te gândești să-ți iei o rochie, important e să ții cont de buget, dar și de corpul tău. O rochie de seară potrivită nu va reuși doar să-ți ascundă micile defecte ale siluetei, dar îți va pune în valoare și calitățile. Așadar, dacă forma corpului tău este de tip:

Clepsidră (ai talie mică, umeri și șolduri la același nivel) – te poți considera o norocoasă pentru că ți se potrivește orice. Ca tine mai sunt Salma Hayek sau Sofia Vergara, dacă e să menționăm doar două nume. Îți recomandăm rochii structurate, cu accente pe talie, din materiale diafane, precum mătasea sau șifonul. Lungi sau scurte, alegerea depinde de gusturile tale. Rochiile peplum pot fi de asemenea o alegere inspirată.

Pară (ai șolduri mari și trunchi îngust) – faci parte din categoria unor vedete ca Beyonce sau J.Lo! Pune-ți în valoare talia. Încearcă să eviți petele de culoare, bulinele sau dungile orizontale amplasate în zona șoldurilor, pentru a nu atrage atenția asupra lor. Te avantajează rochiile de tip fit and flare', cele cu decolteu bărcuță', cu bretele înguste sau fără, evazate de la linia șoldurilor în jos.

Triunghi inversat (ai umerii lați, bust generos și șolduri mici) – Angelina Jolie sau Jessica Alba au exact același corp ca și tine! Încearcă să creezi un echilibru al formelor corpului, prin intermediul unor rochii asimetrice, mulate la talie și evazate în jos, voluminoase, în stilul clasic sau al creatorilor japonezi.

Rectangular (umerii, bustul și șoldurile au aceiași lățime) – Natalia Portman sau Cameron Diaz sunt două exemple de vedete cu corp rectangular. Și ție, ca și lor, ți s-ar potrivi o rochie cu volane sau varii detalii în partea de jos. Orice volum suplimentar creat este în favoarea ta. Poți apela în acest sens la o curea, pusă în jurul taliei, peste rochie.

Măr (ai umerii și talia lată iar picioare subțiri) – fotomodelul Tyra Banks sau actrița Jennifer Hudson ar înțelege perfect probleme cu care te confrunți la alegerea hainelor. Rochiile lungi, cu mai mult volum în partea de jos și mâneci scurte ar fi o alegere perfectă.

Unde găsim o rochie de seară ieftină?

Din fericire, pe lângă magazinele tradiționale există nenumărate site-uri, care fac lumea-ntreagă să se afle la doar un click distanță, În perioada aceasta ai șanse mari să prinzi un disccount. Cel mai simplu e ca atunci când cauți o rochie de seară ieftină pe net, să menționezi cuvintele cheie referitor la preț și stilul dorit (ex: rochie de seară ieftină', stil elegant' etc. ), care te vor redirecționa spre produsul dorit.

O rochie de seară ieftină poate porni chiar și de la 30 de lei (la magazinele cu prețuri mici!) și poate depăși 400 de lei, în funcție de model. Din categoria rochii de seară ieftine, pe primul loc sunt rochiile de tip creion, mulate pe corp, scurte sau midi, în vogă sezonul acesta. Prețul mediu al acestora este de 100 de lei.

Spor la cumpărături!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton