(P) Pleci în vacanță și nu ai cui să lași animalul de companie? Iată ce poți face!

 Sava Elisabeta
.

Plănuiești să mergi în vacanță în perioada următoare și nu știi cui să lași în grijă animalul de companie? Te gândești că nici o altă o altă persoană nu ar putea să se ocupe de animăluțul tău la fel de bine ca tine? Lasă deoparte toate aceste temeri.

Știm cât de important este pentru tine ca micul companion să fie bine îngrijit cât timp ești plecat, să se bucure de toată atenția pe care tu i-o acorzi în mod obișnuit, să se simtă confortabil în prezența oamenilor străini și să nu-ți ducă lipsa. De aceea, am alcătuit o listă cu câteva soluții adecvate pentru momentele în care îți dorești să pleci într-un concediu de câteva zile sau săptămâni. Astfel, patrupedul tău se va afla în siguranță, iar tu te vei bucura din plin de vacanță.

Descoperă în continuare soluțiile pe care te poți baza ori de câte ori ai nevoie.

Pet Hotel

Conceptul pet hotel' și afacerile de acest tip câștigă din ce în ce mai mult teren în România datorită serviciilor complexe pe care le oferă pentru câini și pisici. În astfel de locații, animăluțele de companie sunt tratate asemeni oamenilor.

Fiecare oaspete este cazat în propria sa cameră, mobilată și decorată de asemenea natură încât micul companion să beneficieze de toate condițiile și de confortul cu care este obișnuit. Mai mult decât atât, angajații hotelurilor se ocupă în permanență de supravegherea animalelor și de hrănirea lor.

De regulă, în prețul pentru cazarea patrupedului sunt incluse și plimbările și orele de joacă. În cazul în care îți dorești ca animalul tău de companie să se bucure de servicii extra cât timp ești plecat, există și hoteluri care oferă cazare VIP.

Bineînțeles, costul total diferă de la un hotel la altul, în funcție de tipul camerei și al serviciilor oferite, dar și de numărul de zile de cazare. Ce trebuie să ai în vedere însă este că pet hotelurile sunt o alternativă care necesită un buget substanțial.

În cazul în care ți-ai planificat deja finanțele, dar îți dorești să îți duci pisica sau cățelul la hotel, ia în considerare solicitarea unui împrumut nebancar. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli și poți obține rapid un credit online.

Pet Sitter

Este o variantă prin care o persoană cu experiență în îngrijirea câinilor sau pisicilor se ocupă de bunăstarea animăluțului tău. Spre deosebire de pet hoteluri, în cazul alegerii unui pet sitter, acesta poate să cazeze patrupedul la el acasă sau să meargă în mod constant la domiciliul tău pentru a-l îngriji.

La fel ca în cazul hotelurilor, și pet sitter-ul are grijă să respecte tabieturile patrupedului, să îi acorde atenția de care are nevoie și să îl scoată la plimbare. Practic, o astfel de persoană își însușește atribuțiile tale și se asigură că micul companion este fericit.

Costurile pentru un pet sitter diferă în funcție de persoană, însă trebuie să dispui de resurse financiare sigure pentru a evita situația în care îți dai peste cap bugetul pentru vacanță. Dacă nu ai alocat o sumă de bani în acest sens, există soluții la îndemână. Ai la dispoziție creditele IFN, de tipul celor oferite de Viva Credit, prin care dispui imediat de suma dorită.

Pensiuni pet-friendly

Dacă nici una dintre variantele de mai sus nu îți surâde, poți opta pentru una din pensiunile care găzduiesc câini și pisici. Prețul diferă în funcție de locație, însă dacă intenționezi să mergi într-o vacanță prelungită, atunci trebuie să te asiguri că dispui de un fond de bani și pentru cazarea animalului de companie.

Dacă nu vrei să te plimbi cu animalul tău de companie prin stațiune, îl poți lăsa fără probleme la cazare, în cazul în care alegi din start varianta potrivită pentru nevoia ta. Cele mai bune pensiuni pet-friendly dispun de padocuri încălzite, supraveghere video și de personal care se ocupă de îngrijirea animalelor. De asemenea, unele pensiuni oferă și servicii de dresaj sau de coafură.

Indiferent că urmează să pleci într-un concediu de câteva zile sau pe o perioadă îndelungată de timp, pet hotelurile, pensiunile și pet sitter-ul sunt variante adecvate pentru a sta fără griji în vacanță. Pentru oricare dintre opțiuni, trebuie să iei în calcul fondurile necesare îngrijirii corespunzătoare a patrupedului. Viva Credit îți pune la dispoziție un credit urgent pentru nevoi personale. În 2 ore de la trimiterea solicitării online primești pe card banii de care ai nevoie.

Astfel, ai certitudinea că animalul tău de companie va fi în siguranță.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton