(P) Nuba pregătește o redeschidere de proporții

 Popescu Alexandra
.

După cum deja v-ați obișnuit, petrecerile exclusivite nu mai sunt o raritate în București însă cu toate astea restaurantul NUBA continuă să surprindă și să se afle constant în topul celor mai discutate și surprinzătoare evenimente din zona mondenă de noapte a capitalei.

De această dată, YELLOWEEN, petrecerea de redeschidere a locației de iarnă NUBA din data de 2 Noiembrie, se anunță a fi un eveniment spectaculos. Redeschiderea locației de iarnă dă startul noului sezon și totodată celui de-al 3 lea an în care NUBA continuă tradiția celor 3 seri de petreceri săptămânale, joi, vinei și sâmabătă.

După cum ne-am obișnuit la un eveniment de anvergura, NUBA prezintă artiști internaționali, entertineri prezenți în cele mai faimoase locații din lume. De data aceasta este vorba de Gabriel Gueye pe care lumea bună a capitalei l-a putut asculta în această vară la Mykonos, la Ling Ling / Hakkasan și Phylly German, unul dintre cei mai cunoscuți MC pe care Parisul îi are, artistul colaborând de altfel și cu Gianluca Vacchi in turneul din această vară din Eurpoa și nu numai.

Pe lângă artiștii internaționali NUBA propune și un nou set-up pentru locație, reamenajare surpiză despre care nu vă putem spune mai multe.

Dacă vreți să participați la petrecere trebuie să aveți în vedere câteva aspecte. Mesele se pot rezerva doar dacă NUBA v-a selectat în short listul ultraVIP și dacă ești invitat personal la eveniment în baza unui SMS dedicat. Totodată, zona de bar este accesibilă în baza rezervărilor făcute prealabil telefonic pentru a te înscrie pe guest listul de la intrare, locurile fiind limitate în funcție de spațiul disponibil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton