(P) Nisipurile de Aur, parc natural și stațiune de poveste

 Florentina Liutic
.

Una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre este stațiunea Nisipurile de Aur, o zonă protejată declarată Rezervație Naturală încă din anul 1943. Pădurile luxuriante de stejari, carpeni și arțari din această zonă urmăresc litoralul și îmbrățișează minunat întreaga regiune.

 

Cele mai bune oferte de vacanță de la Europa Travel

 

Stațiune completă plină de atracții, Nisipurile de Aur este o variantă excelentă pentru vacanța de Rusalii, de care te poți bucura într-un mare fel. Alege un sejur individual în stațiune de la Europa Travel, cel mai mare turoperator low-cost din România, care ne surprinde în fiecare sezon cu pachete la cele mai mici tarife de pe piață.

 

În stațiunea Nisipurile de Aur vei întâlni un mod unic în care se îmbină peisajele remarcabile cu plajele fine, facilitățile minunate și atracțiile culturale, istorice și religioase, create cu totul pentru a satisface cerințele celor mai exigenți dintre turiști.

 

Plaja de Aur a fost distinsă încă din anul 1996 cu „Blue Flag' pentru curățenie și calitatea mediului, astfel că această perlă a destinațiilor de vacanță de la malul Mării Negre bucură fiecare călător, de la mic la mare. Fâșia de nisip a stațiunii are o lungime de aproape 4 km și o lățime de până la 100 m și este înțesată din toate părțile de hoteluri de lux, restaurante, taverne pescărești, baruri și terase.

 

Locuri de vizitat în stațiune

Unul dintre simbolurile de top ale Bulgariei este Mănăstirea Aladzha, o construcție din piatră care există încă din Evul Mediul, situată într-o minunată zonă de pădure, la doar 17 km de orașul Varna. Mănăstirea funcționează ca muzeu încă din anul 1906 și este considerat unul dintre cele mai sacre locuri din Bulgaria. La doar 800 metri de aici vei putea descoperi impresionantele Catacombe, un grup de peșteri situate la trei nivele diferite, precum și o basilică și o cetate veche, construită în secolele IV-VII.

 

Stațiunea Nisipurile de Aur este faimoasă și pentru tratamentele balneoclimaterice pe care le oferă, susținute de izvoarele termale din zonă, în afară de peisajele magnifice dominate de plajele cu nisip fin, scăldate de apele albastre și vegheate îndeaproape de dealurile bogate în păduri dese.

 

De Geanina Ichim

 

Oferte Speciale Rusalii Bulgaria

Sejur individual Nisipurile de Aur – tarife de la 148 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu all inclusive la hotel de 4*. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton