(P) Husa 360, emblematică pentru noul Samsung Galaxy A20e

 Sava Elisabeta
.

Telefoanele Samsung își merită popularitatea astăzi, având în vedere funcțiile pe care au reușit să le înglobeze modelele lansate recent pe piață. Sunt investiții de durată, care promit să ofere eficiență utilizatorilor, experiențe îndelungate de exploatare, fără inconveniente. Pentru că trebuie luați mereu în calcul și factorii externi care îi pot influența buna funcționare, husele de protecție disponibile pe piață astăzi vin ca o soluție ce promit să elimine riscurile diverse. 

Stifler, magazin online specializat în huse și accesorii de protecție pentru dispozitive mobile marca Samsung, dar și iPhone, respectiv Huawei, iese în întâmpinarea publicului larg cu opțiuni adaptate unor preferințe variate. Vedeta actuală, noul Samsung Galaxy A20e se bucură de atenția totală a echipei. Modelele de huse potrivite în acest sens sunt variate, însă în atenția utilizatorilor este husa 360, care se remarcă printr-o serie de calități inedite. 

Emblematica metodă de protecție a noului Samsung Galaxy A20e – Husa 360, de la Stifler

Este o husă magnetică, special concepută din materiale calitative pentru experiente inedite, ce se evidențiază astfel din rândul de huse pentru Galaxy A20e. Are la bază un aliaj metalic rezistent, caracteristic în zona bumperului și sticlă securizată pentru restul suprafețelor. Prin faptul că îmbracă întregul dispozitiv, protecția asigurată acestuia este completă. Realizează închiderea rapid și eficient, oferind stabilitate, cu ajutorul magneţilor puternici, dispuşi pe marginea husei. Fiind etanșă și riscul ca praful sau alte particule să îi influențeze funcționarea sunt reduse. În completare cu o folie de sticlă corespunzătoare pentru ecran, dispozitivul va fi ferit de orice risc de deteriorare. 

Bumperul este recunoscut pentru efectul asigurat în caz de șocuri, căzături sau alte incidente neașteptate. Pentru zgârieturi sau diverse semne ce pot afecta telefonul, sticla securizată este măsura extra de protecție oferită de husa 360. 

De o doză de extra protecție beneficiază dispozitivul completat cu o astfel de husă inteligentă datorită marginilor ușor pronunțate. Acestea sunt special gândite pentru a oferi camerei multimedia un grad sporit de protecție. În esență completează și un design aparte, inovativ, ce plusează și pe partea de siguranță. 

Din variantele de carcase Samsung Galaxy A20 disponibile in portofoliul magazinului Stifler, modelul magnetic cu acoperire 360 grade este preferatul utilizatorilor pentru că menține cu succes aspectul original al dispozitivului. Este disponibil în mai multe variante de culori, dintre care cei interesați pot alege. Silver, spre exemplu, este o opțiune care a câștigat aprecierea publicului care iubește minimalismul și eleganța redată prin acesta, dar dorește să mențină un plus de glamour în mod discret, la orice apariție. 

Produsul marca GoCase este recomandarea experților Stifler mai ales pentru funcțiile ce le înglobează, recunoscute pentru succesul cu care prelungesc viața dispozitivului inteligent: clear view cover, anti amprentă, anti alunecare, anti praf, anti zgârieturi. 

Parte din categoria premium, husa magnetica 360 promite să ofere utilizatorilor experiențe plăcute de exploatare a smartphone-ului, fără a interveni în vreun fel în derularea optimă a proceselor acestuia. Nu adaugă grosime dispozitivului, deci rămâne la fel de subțire și practic, nu influențează sesizabil greutatea sa, deci caracteristicile originale ale sale rămân intacte. 

Experții Stifler combat miturile care circulă cu privire la modul în care magneții din dotarea huselor afectează semnalul SIM. Acesta nu este bruiat, iar funcționarea dispozitivului nu este nicidecum influențată de magneții din dotarea husei, respectiv care sunt responsabili de închiderea etanșă a acesteia. 

O husă are menirea de a oferi smartphone-urilor plusul de protecție necesar pentru a putea fi utilizat într-o stare excelentă pentru cât mai mult timp. Desigur, o grijă suplimentară privind folosirea acestuia se impune. Aceasta, împreună cu o husă corespunzătoare, precum modelul menționat, pot menține investiția în siguranță. Funcțiile ultra moderne ale modelului 360 sunt un motiv în plus pentru care o astfel de achiziție ar putea fi realizată, fără teama că o simplă căzătură ar putea duce la defectarea totală a acestuia.

Cei interesați pot comanda husa în varianta de culoare dorită, special concepută pentru noul Samsung Galaxy A20e, la un cost rezonabil, de pe Stifler.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton