(P) Distracții pentru cei mici pe insula Zakynthos

 Ion Bianca
.

Pentru familiile dornice de vacanțe pe meleaguri grecești, Zakynthos reprezintă una dintre cele mai prietenoase destinații europene. Insula își întâmpină micii vizitatori cu plaje nesfârșite mângâiate de ape calme numai bune de bălăceală, cu parcuri acvatice unde au parte de distracție, dar și cu zone naționale unde pot fi observate țestoase Caretta Caretta.

În Zakynthos nu există noțiunea de 'plictiseală', iar indiferent de vârstă turiștii se pot bucura de activitatea preferată fie că aleg să străbată toboganele imense ale parcurilor acvatice, că se bucură de o plimbare cu calul pe malul mării sau descoperă locuri mai puțin populare.

Zakynthos găzduiește câteva parcuri acvatice

O escapadă la Water Village, unul dintre cele mai mari water-park-uri din Grecia, este echivalentul vacanțelor de neuitat. Aici distracția atinge cote maxime, și nu doar pentru copilul tău, cât și pentru tine. Asta se datorează zecilor de tobogane, kamikaze, găuri negre, a râului leneș (Lazy River), și a numeroaselor piscine pe care le vei găsi aici. La toate astea se adaugă o mulțime de alte tentații – concerte, party-uri în spumă, baluri mascate cu personaje din lumea Disney, ori întreceri sportive.

Descoperă insulița Marathonissi

Dacă iubești locurile mai puțin aglomerate, dar în același timp vrei să te distrezi alături de cei mici, poți porni spre Insula Țestoaselor din golful Laganas. Aici își depun ouăle în fiecare vară specia de țestoase pe cale de dispariție Caretta Caretta, alături de care poți înota în voie în apele turcoaz ale Mării Ionice. Totodată, le poți observa cuiburile semnalizate cu triunghiuri în zonele cu cel mai fin nisip.

La fel de distractivă poate fi și o croazieră cu vaporul cu podea din sticlă. În timp ce tu lenevești la soare, cei mici pot admira fundul mării și se pot bucura de incredibilul spectacol dat de viețuitoare.

 

De Mădălina Isar

Sejur Zakynthos

Aparthotel Papilon 2* – tarife de la 379 lei/persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. *Tarif special, cu plata integrala in momentul inscrierii, fara optiune de rambursare. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton