(P) Descoperă locurile sacre din Israel, într-un circuit fascinant

 Florentina Liutic
.

Israel, locul unde toate religii monoteiste ale lumii se întâlnesc, supranumit și tărâmul sfânt al lumii, adună în fiecare an mai bine de 40.000 de pelerini români veniți să parcurgă Drumul Crucii lui Hristos sau să se regăsească spiritual în locurile religioase încărcate de istorie.

 

Chiar dacă este o țară care abundă în situri arheologice importante, iar religia joacă cel mai important rol în viața oamenilor, Israel are și o parte mai modernă cu locuri unde viața de noapte s-a dezvoltat foarte bine, precum este Tel Aviv.

 

Tel Aviv – locul unde istoria se îmbrățișează cu modernitatea

 

Acest centru cultural al țării este vizitat de circa 2,5 milioane de turiști în fiecare an, atrași de atmosfera vibrantă și de plajele însorite. Pentru pasionații de istorie, Tel Aviv este un megalopolis care găzduiește cele mai multe muzee din lume și tot aici poate fi vizitat Orașul Vechi Jaffa care a fost menționat atât în Vechiul, cât și în Noul Testament.

 

Bethleem, unul dintre cele mai importante locuri ale creștinătății

 

După o scurtă vizită în Tel Aviv îți poți îndrepta atenția către Bethleem, orașul Nașterii Mântuitorului unde trebuie neapărat să vizitezi Biserica Nativității (considerată cea mai veche biserică creștină din Țara Sfântă) și Grota Nașterii care este marcată cu o stea în 14 colțuri, dăruită de către Nicolae Mavrocordat, domnul Țării Românești.

 

Descoperă Israel în cadrul unui circuit cu avionul, marca Europa Travel prin cel mai nou program turistic low-cost. Turoperatorul low-cost și-a extins pachetele de vacanță pe circuite și pelerinaje în locuri consacrate din Europa dar și mai îndepărtate, oferind o gamă completă de destinații pe curse charter cu avionul la tarife imbatabile și servicii turistice excelente.

 

Ierusalim, cel mai sfânt oraș

 

Circuitul Pe urmele Mântuitorului te duce în cele mai sfinte locuri, de aici nu trebuie să lipsească Ierusalim – Tărâmul Făgăduinței și ținutul de legendă unde religia se întâlnește cu istoria și agitația unui oraș aglomerat și extrem de colorat. Aici siturile celor trei mari religii ale lumii: iudaismul, islamismul și crestinismul, se regăsesc la mică distanță unul de altul.

 

Pelerinii români ajung la Biserica Sfântului Mormânt, după ce au parcurs Via Dolorosa – așa numitul Drum al Crucii lui Hristos cu cele 14 opriri. Urmată de o mică drumeție pe Muntele Măslinilor, unde se vizitează Biserica Tatăl Nostru, de unde poți porni până la Grădina Ghetsimani.

 

De Mădălina Isar

 

Circuite Europa Travel

Oferta Speciala Circuit Israel – tarif 449 Euro/persoana, 4 nopti cazare cu mic dejun si cina la hoteluri 3*, 4*, transport avion, transport cu autocar local pentru realizarea itinerariului, tur oras Tel Aviv, excursie la Masada, ghid local.*Oferta speciala pentru plecarea din 28.06 – 10% reducere din tariful de baza pentru ultimele 2 locuri! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton