(P) Delta Dunării: Vacanța ideală pentru Seniori

 Florentina Liutic
.

Delta Dunarii, acest ținut unic în Europa, te așteaptă să petreci zile relaxante într-un mediu aflat complet în armonie cu natura unde trăiesc în tihnă sute de specii de păsări și mii de plante rare.

 

Seniorii pot alege un sejur de basm la Gulliver Delta Resort, amplasat într-o zonă spectaculoasă a deltei, la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, la numai 10 minute distanță de Murighiol. Pachetele de vacanță pornesc de la numai 399 lei de persoană, pentru plecările last minute din 02.07 și 06.07, și includ cazare cu demipensiune, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

 

Activități relaxante în cadrul resortului

 

Gulliver Delta Resort te va încânta cu facilități excelente de cazare, la cele mai bune tarife, într-un cadru natural uluitor, cu acces usor la pontoanele hotelului, unde își dau întâlnire iubitorii de pescuit cu cei care vor pur și simplu să se bucure de peisajele din împrejurimi. Care sunt absolut spectaculoase, mai ales la apusul soarelui, când totul se colorează în nuanțe de roșu și oranj.

 

Locul perfect pentru seniori și familii, Delta Dunării are de oferit tuturor vizitatorilor câte un strop din minunăția care a clasat-o în topul celor mai apreciate destinații de vacanță nu doar din România, ci și din Europa. Iar Gulliver Delta Resort vine să completeze perfect această imagine unică a naturii, cu oaza de verdeață care înconjoară hotelul, precum și grădina de salcii și flori în care este încadrată piscina, amenajată cu șezlonguri și umbreluțe.

 

Cei mici se vor distra pe cinste în locul de joacă special amenajat cu tobogane, căsuțe colorate, leagăne și trambuline, în timp ce, părinți și bunicii se pot odihni la umbră într-un hamac sau se pot bucura de aventurile cu barca, în excursiile opționale la Sulina, Pădurea Letea, Sfântu Gheorghe, sau pe lacuri și canale.

Delta Dunării, destinație de vacanță unică

 

Cea mai bine conservată dintre deltele europene, Delta Dunării este o destinație de vacanță fascinantă, unde trebuie să ajungi măcar o dată într-un an, pentru a-i surprinde frumusețile desăvârșite.

 

Singura deltă declarată 'Rezervație a Biosferei' din lume, Delta Dunării a fost inclusă în Patrimoniul Mondial al UNESCO în anul 1991, și te așteaptă să-i descoperi din superbele rezervații naturale, păduri dese, cu caracteristici unice, așa cum sunt Letea și Caraorman, cu soluri nisipoase și liane agățătoare, precum și lacuri și insulițe, plaje sălbatice sau sate tradiționale lipovenești.

 

Biodiversitatea extraordinară ce caracterizează Delta te va surprinde în toate formele ei, de la suprafețele întinse de stufăriș, papură și rogoz, la nuferii albi și galbeni, pădurile de salcii, frasini și arini, și milioanele de păsări ce vin din diferite colțuri ale lumii, inclusiv Asia și Africa, pentru a-și face cuib aici.

 

De Geanina Ichim

*Delta Seniori 4 ziletarife de la 399 lei/persoana – plecare din 06.07; sau de la 564 lei/persoana – plecari din 13.07; 20.07; 27.07.

*Delta Seniori 5 zile – tarife de la 399 lei/persoana – plecare din 02.07; sau de la 594 lei/persoana – plecari din  23.07; 30.07.

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton