(P) Cinci lucruri pe care trebuie să le încerci neapărat în Kusadasi

 Florentina Liutic
.

Plaje moderne, sate de pescari peste care timpul a trecut fără să lase semne, minuni ale naturii, vestigii antice sau ape de smarald, Kusadasi este stațiunea care le are pe toate, fie că ești în căutare de aventuri, istorie sau relaxare. Descoperă o destinație plină de viață care te va cuceri.

 

viva.Kusadasi1

 

Mergi într-un safari… cu calul

Dacă nu ai luat niciodată lecții de echitație nu trebuie să-ți faci griji, pentru că în stațiune vei găsi o mulțime de centre unde poți învăța să călărești. Este un must do în Kusadasi să explorezi dealurile îmbrăcate în vegetație, la o plimbare pe cal, iar dacă ziua se termină cu o baie în mare, va fi o experiență de neuitat.

 

Înoată în cele mai cristaline ape

La 30 de km sud, de Kusadasi vei fi cucerit de frumusețea conservată a Parcului Național, cunoscut sub denumirea de Millipark. Este un paradis cu ape mai clare decât lacrima în care poți înota o zi întreagă, sau te poți relaxa la un picnic alături de cei dragi.

 

Plimbă-te cu barca până la Grota lui Zeus

Ascunsă de pini, portocali sălbatici și flori multicolore, puțin mai departe de intrarea în Parcul Național, vei găsi misterioasa peșteră a lui Zeus. Grota este inundată parțial de ape azurii care la apus capătă nuanțe de roșu intens. Este un loc incredibil care te cucerește cu peisajele desprinse dintr-un tablou.

 

Bucură-te de o cină tradițională pe plaja Doamnelor

Promenada plajei Ladies Beach, plină de magazine, buticuri și taverne este locul ideal unde poți servi cina la amurg. Unul dintre cele mai populare restaurante de aici este Somewhere Else, unde poți servi cele mai bune bucate tradiționale, în timp ce admiri cum astrul se pierde în mare, pictând-o în culori nemaivăzute.

 

Fă o scurtă drumeție până la Castelul de Bumbac

Pamukkale este una dintre cele mai valoroase atracții ale Turciei. O vizită aici este un must do, măcar o dată în viață. Castelul de Bumbac, așa cum a fost numit de către turci, este o zonă împânzită de izvoare termale care se scurg pe formațiunile de calcar, create în mii de ani, care au căpătat aspectul unor terase parcă înghețate.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Kusadasi http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-autocar-kusadasi-turcia/hotel-surtel/810/174

Hotel Surtel 3*– de la 163 Euro + 329 lei persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul, insotitor de grup si asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton