(P) Noutate în turism. Sejur all inclusive în Delta Dunării de la 419 lei de persoană!

 Pirvu Cristina
.

Pescuit de pe pontoane, plimbări cu lotca pe lacurile mozaicate, observarea păsărilor,  drumeții în păduri de nisip și degustări de preparate lipovenești … sunt doar cateva dintre activitățile turistice de care te poți bucura într-o vacanță în Delta Dunării.

Profită de ofertele Early Booking de pană la 50% la toate pachetele de vacanță de la Complex Gulliver Delta Resort 4* și rezervă un sejur pentru 2018 în Delta Dunării alături de cei dragi! Vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet și două gustări pe zi, transport autocar București, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane și activități recreative.

Relaxare în stil lipovenesc la Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol

Un prilej excelent pentru a cunoaște Rezervația Biosferei Delta Dunării, poate fi un sejur la Complexul Gulliver Delta Resort 4* amplasat spectaculos pe malul lacului violet – Murighiol. Realizat într-o armonie totală cu natura dar în același timp respectand vechile tradiții, complexul hotelier a fost amenajat după modelul conacelor lipovenești oferind totodată turiștilor numeroase facilități moderne.

Deschis parțial în 2016 sub numele de Pensiunea La Lipoveanu – Complexul Gulliver Delta Resort 4* este o locație excelentă pentru familiile cu copii sau seniorii dornici de relaxare într-un cadru prietenos și modern.

Localizat pe malul apei la Murighiol, la nici jumătate de oră distanță de Tulcea, Gulliver Delta Resort 4* este un excelent punct de plecare în descoperirea paradisului apelor. Alege din excursiile opționale organizate în cadrul resortului și pornește în explorarea nemărginitului ținut ce găzduiește un număr mare de păsări sălbatice, plante rare și mamifere pe cale de dispariție.

Pentru zilele relaxante, la Gulliver Delta Resort 4* poți opta pentru tolănit în hamace, răsfăț cu ceai la samovar și activități recreative precum tenis de masă, badminton, fotbal de masă, fotbal în iarbă, darts, șah, table, dar și cu spectacolul „Petrecere lipovenească cu foc de tabără. Dacă ești pasionat de pescuit poți practica activitatea preferată direct de pe pontoanele hotelului sau poți porni cu barca în descoperirea lacurilor cunoscute doar de pescarii locului.

Copiii se pot distra la locul de joacă amenajat cu tobogane și balansoare, în grădina luxuriantă cu gazon sau la piscina generoase ideală pentru zilele calde de vară.

Delta Dunării, un paradis pe pămant

Delta Dunării este un adevărat muzeu al biodiversității și casa a peste 5000 de specii unice de plante, păsări, mamifere, insecte și pești. Aici întalnești cea mai mare întindere de stufăriș din lume, dar și locul ce adăpostește cea mai mare comunitate de pelicani comuni a bătranului continent. Superlativele Deltei Dunării sunt numeroase, printre ele regăsindu-se și faptul că este singura deltă din lume ce poartă titulatura de Rezervație a Biosferei primită în cadrul programului Omul și Biosfera, UNESCO.

Cu cele peste 30 de ecosisteme unice, Delta Dunării se află pe locul trei mondial ca importanță ecologică, după Marea Barieră de Corali și Insulele Galapagos. Un sejur în Delta Dunării este un bun prilej de a te deconecta de la stresul cotidian și agitația marilor orașe, să descoperi un ținut rămas autentic în ciuda dezvoltării turismului și să încerci cele mai bune preparate lipovenești pe bază de pește.

 

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 419 lei/persoană!

Weekend in Delta pentru Toti – tarife de la 449 lei/persoană!

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu All Inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton