SOPHIA, senzuală în noul videoclip

 Adina Rosetti
.

Sophia ne-a obisnuit cu aparitii nonconformiste, insa in noul sau videoclip pentru piesa „UNCONDITIONAL LOVE” ne suprinde cu o alura sexy, descoperind o femeie plina de sex appeal.

 

SOPHIA - Single-Artwork

 

Videoclipul prezinta transformarile Sophiei:  uneori ingenua, alteori erotica dar mereu indragostita de iubire.  Radu Aldea  a incercat sa profite din plin de viziunea stilistica a Sophiei si a creat o imagine „stil revista fashion”pentru videoclip, combinata cu grafica 3 D.

Noua imagine prezinta publicului femeia matura, desavarsita prin propriile-i trairi si greseli, femeia ce isi iubeste corpul si isi doreste sa se exprime liber. Ca de fiecare data am lucrat cu profesionisti , iar rezultatul final m-a incantat. Sper sa va placa!”, a marturisit Sophia.

Piesa „Unconditional Love”, produsa de Connect-R si Mayer,  desi atipica pentru trend-ul actual musical, a primit recenzii bune din partea ascultatorilor si oamenilor de radio, piesa fiind in playlistul mai multor radiouri.

 

Urmareste aici videoclipul:

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=zI5oTIPzbOI[/youtube]

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton