Horia Brenciu a lansat un nou single – HELLO

 Adina Rosetti
.

HELLO este o piesa dinamica, surprinzatoare si are un mesaj pe masura timpurilor noastre: avem o singura viata si nu e deloc timp pentru regrete!

 Brenciu-293x440

Iata ce declara Horia Brenciu:

 

Ideea clipului mi-a venit din senin…  Lucrand la albumul lui Julie Mayaya si fiind cu ea in studio, aproape zilnic, am realizat ca nu am nevoie de o filmare cu top modele imbracate in costume de baie, ci de prieteni. In paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea in productie si un proiect muzical care-i implica pe Iuliana Puschila, Laurian Manta, Irina Tanase si Maria Cojocaru si… gata scenariul' clipului. I-am intrebat daca vor sa faca partea din nebunia mea, iar ei au acceptat.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oP7U-ADgmRc[/youtube]

 

Viata trece, hai s-o traim cat 10!'… asa zice refrenul si exact asta am si facut. Cu totii am cantat, am dansat si ne-am bucurat de groove-ul piesei. Surpriza de final se numeste… Mina. Prin ea si prin cele 2 fete ale mele mai mari, Maria si Andreea, viata mea a crescut enorm in intensitate! Pot sa spun c-o traiesc cat… 11! Pentru acest clip am invatat sa cant la chitara, la vioara, sa bat la toba, sa suflu in saxofon si in trompeta. Promit ca la urmatorul clip o sa invat sa gatesc… Astfel, o sa-mi traiesc viata ca un adevarat master… father!

Este prima colaborare cu Ivan Caragia, compozitorul piesei, si sper ca toti cei care vor asculta piesa s-o poata fredona chiar de la a doua ascultare. Merge si la a 3-a ascultare. Fie…  Repet… Viata trece, e necesar s-o traiti cat 10! ', a declarat Horia Brenciu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton