FOTO & VIDEO Andreea Bălan a filmat un videoclip în condiţii extreme

 Adina Rosetti
.

Andreea Balan si-a pus sanatatea in pericol la filmarile celui mai recent videoclip al sau care a avut loc zilele trecute intr-un complex rezidential de langa Bucuresti. Artista a filmat peste 15 ore in mijlocul unei furtuni teribile, cu tunete, fulgere si ploaie pentru „Things U Do 2 Me”, colaborare cu Mike Diamondz ce se aude la radio si promite sa fie unul dintre hiturile verii 2013.

 

Cantareata-dansatoare a dat dovada de curaj si i-a aratat lui Mike Diamondz, echipei de filmare si celor 40 de dansatoare ce vor aparea alaturi de ea ca poti sa treci peste orice obstacol daca esti indeajuns de motivat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EXgw3ZsRWDU[/youtube]

Situatia a fost cu atat mai grea cu cat costumele Andreei si ale dansatoarelor erau sumare, apa era rece iar furtuna a durat pe parcursul intregii filmari. Fetele au trebuit sa intre in piscina si sa execute coregrafia si sincronul pe ritmurile latino-pop ale noului single. Partea distractiva a venit la finalul clipului cand a avut loc o mare fiesta!

 

Andreea este mai motivata ca oricand sa ofere celor aproape 600.000 de fani de pe pagina ei de Facebook un videoclip deosebit care sa redea bucuria noului ei spectacol pe care l-a lansat recent: „Carnaval Show”: un spectacol magic cu multe hit-uri, dansuri spectaculoase si nenumarate costumatii.

Andreea Balan – Things U Do 2 MeAndreea Balan – Things U Do 2 Me
Foto: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton