Cristi Minculescu s-a mutat definitiv in Germania

 Adina Rosetti
.

Dupa ce a anuntat asta vara retragerea din trupa Iris si, acum cateva saptamani, revenirea pe scena, alaturi de o noua formatie, numita Lotus, iata ca o noua declaratie vine din partea lui Cristi Minculescu, unul dintre cei mai iubiti vocalisti rock. Invitat luni in studioul Rock FM, Minculescu a declarat ca s-a mutat definitiv în Germania, precizand ca va reveni in Romania, impreuna cu noua sa trupa, in masura in care va fi solicitat.

 


 

 

„Vreau sa lamuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, in Germania. Am plecat deja si, in masura în care voi fi solicitat aici – si separat, şi cu Lotus -, voi veni cu mare placere. Dar baza e acolo, in Germania”, a declarat Minculescu, citat de Mediafax.

El a mai vorbit si despre planurile de viitor: lucrul al noul album al trupei Lotus, ce va contine piese in limba engleza (una dintre ele se numeste Kingdom of Dreams si are acorduri de violoncel si harpa) si posibilitatea de a canta in deschiderea unui concert Uriah Heep in Germania.

 

Tot luni, Nelu Dumitrescu si noul solist al trupei Iris, Toni Seicarescu, au venit in studioul Europa FM, la Desteptarea, pentru a lansa prima piesa a trupei in noua formula.  Intrebat daca el si Cristi Minculescu isi mai vorbesc, Nelu Dumitrescu a raspuns: Nu, nu ma intereseaza persoana respectiva. Cand am facut formatia Iris, nu am facut-o pentru un solist anume. Cat despre faptul ca Minculescu si-a facut o formatie, Nelu Dumitrescu a refuzat sa comenteze.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton