Ce concerte asteptam in 2013 la Bucuresti

 Adina Rosetti
.

Anul 2013 se anunta unul bun pentru scena muzicala din Romania, reunind cateva nume mari care vor sustine concerte in Capitala. Depeche Mode, Patricia Kaas si Mark Knopfler sunt numai cateva dintre numele pe care trebuie  sa le vedeti live anul acesta!

 

 

Mark Knopfler, 25 aprilie, Sala Palatului –  se anunta a fi unul dintre primele concerte sold-out ale anului,. Compozitorul si chitaristul trupei Dire Straits pregateste pentru show-ul de la Bucuresti nu doar piese lansate in cariera solo, ci si o selectie a celor mai cunoscute melodii lansate alaturi de trupa care a facut istorie.

 

Depeche Mode, 15 mai, Arena Nationala –  unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani. Trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului se va afla pentru a doua oara in Romania, pentru un show grandios ce va fi inclus in noul turneu, primul dupa o pauza de 4 ani.  Depeche Mode se pregateste totodata si de lansarea celui de-al treisprezecelea material discografic din cariera.

 

Patricia Kaas, 23 iunie, Sala Palatului – concertul  face parte din turneul de promovare al albumului „Kaas Chante Piaf' lansat pe 5 noiembrie pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf.

 

 

 

Roger Waters, 28 august, Piata Constitutiei – ocazia unica de a vedea  la Bucuresti super-productia inspirata de unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, The Wall, al trupei Pink Floyd. Considerat o adevarata capodopera, show-ul pus in scena de fondatorul uneia dintre cele mai iubite trupe rock, este combinatia perfecta de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie colosala.

 

 

BESTFEST Summer Camp, 5-7 iulie, BESTFEST Park – Tunari – festivalul se va afla in 2013 la cea de-a saptea editie, una aniversara, pentru sarbatorirea a sapte ani de existenta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton