Andrea Bocelli şi Jennifer Lopez au cântat împreună pentru o cauză nobilă

 Adina Rosetti
.

In cadrul Galei Muhammad Ali Celebrity Night XIX, Andrea Bocelli a cantat alaturi de Jennifer Lopez melodia „Quisaz, Quisaz', aflata pe cel mai recent album al sau, „Passione'.    

 

Andrea+Bocelli+Celebrity

Sambata, 23 martie in Phoenix, Arizona, in cadrul Galei Muhammad Ali Celebrity Night,  organizata de JW Marriott Desert Ridge Resort&Spa, Andrea Bocelli alaturi de Jennifer Lopez, Steve Martin, Billy Ray Cyrus, Billy Cristal, Yank Barry, Bo Derek, Evander Holyfield, Kevin Sorbo si multi altii au reusit sa stranga nu mai putin de 7,2 milioane de dolari.

 

Celebrity Fight Night Foundation este o organizatie non profit fondata in 1994 de catre Jimmy Walker, ce a sprijinit Muhammad Ali Parkinson Center, dar si alte proiecte caritabile. In cei 18 ani de activitate, fundatia a reusit sa stranga peste 80 milioane de dolari. Oaspetii ce au fost prezenti in cadrul Galei Mohammad Ali Celebrity Night au fost de-a dreptul incantati de duetul special sustinut de Andrea Bocelli si Jennifer Lopez.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i-nHvPFJkTA[/youtube]

 

Pe 25 mai la Romexpo Bucuresti fanii romani au sansa sa il asculte in premiera live pe maestru in duet cu Angela Gheorghiu, Paola Sanguinetti si multi alti invitati.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton