Andrea Bocelli şi Angela Gheorghiu, în topul celor mai buni cântareţi de operă ai tuturor timpurilor!

 Adina Rosetti
.

 Cei doi artisti ce vor urca pe scena de la Romexpo pe 25 mai 2013, Andrea Bocelli si Angela Gheorghiu, se afla in topul celor mai buni 12 cantareti de opera ai tuturor timpurilor!

 Andrea Bocelli

Andrea Bocelli nu este numai un mare tenor, ci si o mare legenda. Este cel mai iubit tenor din lume iar semnatura vocii lui este recunoscuta de toata lumea. Andrea Bocelli este una dintre cele mai mari embleme ale celui de-al treilea mileniu, ca marturie stand steaua sa de pe Hollywood Walk of Fame. Bocelli detine o multime de premii si distinctii, iar in 1998 a fost ales de revista „People' ca fiind unul dintre cei mai frumosi 50 de oameni de pe planeta.

 

Soprana Angela Gheorghiu

    

Soprana Angela Gheorghiu este in acest moment una dintre cele mai renumite si apreciate soprane. De la debutul sau din 1990, a detinut roluri principale in marile opere ale lumii. A cantat de-a lungul carierei in orase precum New York, Los Angeles, Londra, Viena, Amsterdam, Berlin, Milano, Tokyo. La Londra, la Royal Opera House din Covent Garden a cantat pentru prima data in mult aclamata „La Traviata” in 1994, atunci cand BBC a difuzat aceasta opera. „S-a nascut o stea” remarca presa in acea perioada. Pentru cariera ei stralucita, Angela Gheorghiu a primit foarte multe distinctii.

Afis Bocelli updated

In afara de cei doi, pe lista mai apar nume precum Luciano Pavarotti, Enrico Caruso, Jussi Björling, Mario Lanza, Grace Bumbry, Anthony Kearns, Rene Flemming, Maria Callas, Beniamino Gigli, Dmitry Hvorostovsky.

 

Angela Gheorgiu este invitata speciala a lui Andrea Bocelli in concertul ce va avea loc la Bucuresti pe 25 mai. Alaturi de cei doi vor performa si soprana Paola Sanguinetti, Dirijorul Marcello Rota, Corul Radio, Orchestra Nationala Radio, grupul DIV4S, grupul CARisMA si Cezar Ouatu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton