Alina a filmat primul clip din cariera solo

 Adina Rosetti
.

Alina a filmat marti primul videoclip din cariera solo, pentru Tu esti vara mea', o piesa dinamica si optimista, perfecta pentru sezonul cald.

 

Filmarile au avut loc la Gura Portitei si au durat o zi intreaga, iar vremea a tinut cu tanara artista. Locatia a fost mai frumoasa decat mi-am inchipuit, sunt convinsa ca vor fi niste cadre spectaculoase in clip. Desi se anuntasera furtuni si ploi, am avut parte de o vreme superba, cu mult soare', a spus Alina.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil cu machiajul si coafura Alinei a fost Alexandru Ifimov.

Alina a jucat in clip rolul unei fete indragostite, iar partenerul sau a fost fotomodelul Mario Popescu. Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care stiu sa isi traiasca viata la maximum, stiu sa se bucure de libertate, vara, soare, dar si de momentele frumoase dintre ei', a explicat Alina.

 

Filmare videoclip AlinaFilmare videoclip Alina

 

Foto: PR

 

Pana la lansarea videoclipului, puteti asculta aici piesa ALINA – Tu esti vara mea':

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jwbKBF3sLyc[/youtube]

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton