Alex Velea se va deghiza in Mos Craciun, iar baietii de la Akcent in spiridusi

 Adina Rosetti
.

Membrii trupei Akcent si Alex Velea vor sustine in acest weekend concerte la parcul de copii Zorkys Planet din AFI Palace Cotroceni, ocazie cu care se vor transforma in personaje mult iubite de copii.

 

 

 

Sambata dupa-amiaza, de la ora 14, dupa ce vor concerta in parcul de distractii, langa roller coaster, artistii din trupa Akcent se vor transforma in spiridusi si se vor juca alaturi de prichindeii prezenti in mall. La fel va proceda si Alex Velea duminica, de la ora 14, cand se va transforma in Mos Craciun, tinand copiii in brate si oferindu-le cadouri.

Va fi o provocare, un rol pe care nu l-am mai jucat pana acum. Imi plac mult copiii si sper sa ma descurc de minune. Ma bucur ca am fani de toate varstele si ca pana si pustii de gradinita imi cunosc piesele', declara Alex Velea.

 

Organizatorii evenimentelor spun ca micutii vor avea parte si de alte surprize. Trupa Akcent va concerta sambata la ora 14:00, iar Alex Velea duminica la ora 14:00. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton