Londra

 Revista VIVA
.

Londra

Londra

Localizare: In Anglia, pozitionata la sud, in principala insula a Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Principalele puncte de atractie: Londra este o destinatie ravnita, si admirata de oricine a fost macar o data, iar acest lucru este valabil pentru tot anul. Evident, iulie si august vor parea cele mai calduroase deci comode luni pentru o vizita, dar nu este deloc asa. Fiindca la Londra nu exista nici o garantie ca nu va ploua.

Asa ca, pe langa inghesuiala fabuloasa a turistilor veniti din lumea intreaga intr-unul dintre cele mai scumpe orase ale Europei, puteti dribla si explozia preturilor alegand luna aprilie, cand soarele s-ar putea sa straluceasca chiar tot timpul sejurului.

La Londra pana si metroul reprezinta o atractie turistica. Fiind cel mai vechi din lume (1863) si avand o lungime de 407 km, este si cel mai solicitat: 785 milioane de calatorii pe an. Puteti sa vedeti orasul din imensa roata de pe Tamisa, sa va plimbati pe celebrul rau, dar pontul (incercat personal) pe care vi-l dam este urmatorul: urcati-va in autobuz si luati-o spre centru. Oriunde veti cobori veti descoperi numai lucruri tari: British Museum (e gratis, toata istoria lumii!), cartierul sic Chelsea, Parlamentul, Trafalgar Square, Regent Street si Oxford Street – Mecca si Medina shoppingului universal, ca sa nu mai vorbim de Picadilly Square.

Pont: Vizitati cartierul Camden. Cel mai tanar, fresh si colorat cartier. Nu ocoliti bazarul. Nu cumparati lucruri sau produse ilegale!

Daniel Buzdugan
Trebuie sa recunosc ca n-am ajuns inca, si anul acesta am preconizate alte destinatii: Statele Unite si Paris. Cred ca mi-ar placea, pentru ca imi plac lucrurile conservatoare, vintage, si am aceasta senzatie despre Londra.'

Maria Radu
Desi am aterizat pe Heathrow, destinatia mea nu a fost Londra, ci Cardiff. Din pacate, n-am stat nici macar o zi in Londra, am mers direct la Cardiff de la aeroport. Imi doresc din tot sufletul sa ajung la Londra.'

Mihai Morar
Am fost doar la Paris si, desi sunt mai mult anglofon decât francofon, n-am ajuns la Londra, aceste doua orase fiind in opinia mea cele mai importante capitale europene. La vara am de ales intre Roma si Londra, inclin spre ultima.'

De Andrei Dimulescu; Fotografii: London Press Info.
Multumim pentru sprijin!.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton