Laura Cosoi apare în clipul "Facedown" al lui Markus Shultz şi Soundland

 Florentina Liutic
.

Markus Schulz şi Soundland au lansat „Facedown, noul hit KAZIBO Music, compus atât în România cât și în SUA, în care apare Laura Cosoi.

 

Laura Cosoi

 

Cotat ca fiind unul dintre cei mai importanţi DJ la nivel internaţional şi DJ-ul numărul unu în SUA, Markus Schulz are colaborări cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Madonna şi Depeche Mode.

 

Acum, Markus colaboreaza cu  Soundland, proiectul de suflet al celor de la KAZIBO Music, alcătuit din Andy Platon şi DJ Kaleia pentru un single ce ataca topurile internationale.

 

Realizat de regizorul Alex Ceauşu pe Transfagarasan, scenariul videoclipului „Facedown reprezintă, simbolic, drumul a doi îndrăgostiţi care se descoperă şi se lasă inspiraţi unul de celălalt, totul pe fundalul peisajelor fabuloase din munţii Făgăraş.

 

Filmat în cadre spectaculoase, pe traseul celebru al Transfăgărăşanului şi gândit ca un joc candid între un el şi o ea (personaj întruchipat de actriţa Laura Cosoi), clipul completează ideal muzica, beat-ul şi versurile piesei.

 

„Nu pot sa-ti spun cat m-am bucurat ca am acceptat ideea celor de la Kazibo de a aparea in clipul lansat aseara de Markus Schulz, unul dintre cei mai importanti DJ la nivel mondial si numarul 1 in Statele Unite!
M-am bucurat sa fiu parte dintr-un proiect foarte frumos, dar si sa lucrez cu niste oameni speciali si profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.', a povestit Laura Cosoi.

 

Anul 2015 s-a dovedit excelent pentru KAZIBO Music (Alex Pelin şi Ovidiu Baciu-Naguale), care se mândreşte cu nouă premii câştigate la Media Music Awards la Sibiu, unde au fost desemnaţi cei mai buni compozitori – Best Producer, în cadrul galei MMA.

 

Foto: Adi Stoicoviciu

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton