Ce sa nu ratezi la Gaudeamus: Pascal Bruckner, J.K. Rowling, Andrei Plesu, Radu Paraschivescu, Filip Florian

 Adina Rosetti
.

Incepand de maine, 21 noiembrie, si pana duminica, iubitorii de carti vor avea prilej de… shopping, pentru ca la Romexpo, Pavilionul Central, se va desfasura Targul International Gaudeamus – Carte de invatatura, editia a XIX. Printre cele mai asteptate lansari se numara cele ale volumelor semnate de J.K. Rowling, Andrei Plesu, Radu Paraschivescu, Filip Florian, precum si intalniri cu invitatul special, scriitorul francez Pascal Bruckner.

 

 

Scriitoarea J. K. Rowling

 

Iata cateva dintre cele mai importante lansari si evenimente:

 

Miercuri, 21 noiembrie

 

Editura Trei va lansa pe primul roman destinat publicului adult al scriitoarei J.K. Rowling – Moarte subita. J.K. Rowling este autoarea bestellerului Harry Potter, serie de sapte romane publicate intre anii 1997 si 2007, care s-a vandut in peste 450 de milioane de exemplare in intreaga lume, a fost tradusa in peste 74 de limbi si ecranizata in opt filme de mare audienta.

 

Sambata 24 noiembrie

 

Scriitorul Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania sambata, de la ora 11.00, la standul Editurii Trei, unde va avea loc si lansarea celui mai recent volumul al sau – Fanaticii Apocalipsei.

 

De la 14. 30, la standul editurii Humanitas, Andrei Plesu isi va lansa mult-asteptatul volumul Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste, iar de la ora 16.00 va avea loc lansarea romanului  Astazi este mainele de care te-ai temut ieri de Radu Paraschivescu.
Tot la standul Humanitas, urmeaza de la 17.00  lansarea unui volum semnat Bob Dylan, Suflare in vant. 100 de poeme traduse de Mircea Cartarescu, aparut in Colectia „Poezia”, Humanitas Fiction.

 

Editura Polirom pregateste tot in aceasta zi, de la 0ra 15.30 o intalnire cu unul dintre cei mai tradusi si apreciati scriitori contemporani. Este vorba despre Filip Florian si noul sau roman, Toate bufniţele.

 

 

Duminica 25 noiembrie

 

La standul Polirom, incepand cu ora 15.00, ii veti putea cere autografe lui Tudor Chirila pe volumul Exercitii de echilibru, in care a reunit cele mai importante texte de pe blogul sau.

 

 


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton