Vine iarna si o data cu ea dorul de duca. Chiar daca vremea de afara nu anunta inca ninsoare, am hotarat intr-o zi de sambata sa dau o fuga la munte.
Calatoria mea s-a incheiat, insa, la intrarea in Brasov datorita hotelului de patru stele Ramada Brasov.
Terina de foie gras cu biscuiti sarati, dulceata de ceapa si petale de trandafiri in stil tempura |
Aici gasesti un restaurant pe cinste, „Senses, cu influente mediteraneene, ce urmeaza ultimele tendinte din bucataria fusion. Pe langa mancarea gustoasa care l-ar satura si pe Mos Martin, restaurantul dispune de o selectie de vinuri din cele mai importante zone viticole din lume: Malbec (Argentina), Shiraz (Australia), Carmenere (Chile).
Ton rosu cu emulsie de sofran, icre rosii cu pulpa de citrice si piure de broccoli |
Pentru cunoscatori, la Senses te poti desfata cu inconfundabilele Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano, Saint Emilion Grand Cru, precum si cu o multitudine de prime selectii din nu mai putin celebrele Bordeaux si Burgundy.
Restaurant Senses (hotel Ramada), Calea Bucuresti, Nr 13, Sacele, Brasov |
In concluzie, pot sa te avertizez in legatura cu un lucru: nu ar fi de mirare sa petreci aici mai mult decat ti-ai planificat initial!
Elena (DJ Project): „Cand vreau sa ma rasfat dupa mai multe drumuri prin tara, ma opresc la restaurantul Senses la hotel Ramada Brasov. Atmosfera este prietenoasa si selecta.'