Restaurantul Red Angus Steakhouse din strada Franceză nr. 56, s-a reinventat vara aceasta, înglobând legendarele fripturi fragede şi suculente care îl recomandă într-o experienţă unică, autentic americană.
Noul Red Angus Steakhouse te transpune într-un hambar construit cu lemn învechit de peste 100 de ani, în care descoperi câteva dintre simbolurile clasic americane, precum dragostea pentru motociclete, un tonomat perfect funcţional sau un aparat original de pinball adus special de peste Ocean.
„Carnea de vită Red Angus este recunoscută drept una dintre cele mai bune din lume. Am vrut să aducem aceeaşi tradiţie şi recunoaştere şi la Red Angus Steakhouse, dar să o transpunem într-un spaţiu creativ şi original, în care să poţi trăi o experienţă personalizată.’ a spus Dragoş Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse.
Meniul Red Angus Steakhouse păstrează faimoasa carne de vită importată din S.U.A şi certificată USDA (United States Department of Agriculture) Choice, al doilea cel mai ridicat nivel de calitate recunoscut pe plan internaţional, şi se îmbogăţeşte cu reţete îndrăzneţe, precum Coffee Rub Rib Eye Steak (antricot de vită în crustă de cafea), Chocolate Red Wine Tenderloin Steak (muşchi de vită servit cu sos de ciocolată, chilli şi vin roşu) sau Red Wine Tenderloin Steak (muşchi de vită în reducţie de vin roşu şi coacăze negre).
Mai mult decât atât, în fiecare seară, de joi până sâmbătă, localul vibrează pe ritmuri de blues, recreând atmosfera specific americană din localurile din sudul Americii. Trupa Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte se va afla pe scena Red Angus Steakhouse, interpretând live piese clasice din repertoriul celor mai faimoşi artişti.
Foto: PR