Pui cu migdale
Pui cu migdale
Ingrediente:
– fasii de carne de pui marinate in sos de soia
-morcov si telina taiate fasii
-migdale
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se trage in ulei’ puiul, se adauga morcovii si telina, iar la sfarsit sosul de soia pentru aroma.
Doritorii pot incerca si ciorba a la grec cu carne de pui!
Garnitura este din orez tras la abur’ si, optional, curry.
- Vezi și această variantă de ostropel de pui!
:: Mihai Morar :: Am mancat la High Life si m-am simtit foarte bine. E un loc intim, cu o atmosfera speciala, in care mi-a placut sa iau cina. Are marele avantaj ca este si foarte aproape de radio, de locul unde lucrez, asa ca pot spune ca este unul dintre locurile strategice unde ies dupa program.’
:: Gianina Corondan :: N-am ajuns inca, probabil mai am pana sa intru in elita bucuresteana, sau in high life, cum ii zice acuma… Prefer terasele acum vara, iar daca are un astfel de «salon», totul este perfect. E bine daca au si mancaruri vegetariene, nu ca m-as converti, dar e bine din cand in cand sa mai variezi.’
:: Daniel Buzdugan :: Foarte bun. La pranz este oarecum aglomeratie fiindca este o cladire de birouri gen Matrix chiar langa, n-am sa-i dau numele pentru ca-i fac reclama. Inca n-au ajuns sa aiba in meniu parjoale moldovenesti, dar mai insist, poate in curand o sa fie ca la mama acasa.’
De Andrei Dimulescu; Fotografii: Cosmin Popescu, arhiva VIVA!; Stilist: Delia Bratosin.
Îți recomandăm să încerci și pui shanghai, o rețetă rapidă și gustoasă