Pui cu migdale

 Revista VIVA
.

Pui cu migdale

Pui cu migdale

Ingrediente:

– fasii de carne de pui marinate in sos de soia
-morcov si telina taiate fasii
-migdale

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se trage in ulei' puiul, se adauga morcovii si telina, iar la sfarsit sosul de soia pentru aroma.


Doritorii pot incerca si ciorba a la grec cu carne de pui!

Garnitura este din orez tras la abur' si, optional, curry.


Intre Calea Victoriei si Bulevardul Magheru, intr-o casa care apartine patrimoniului arhitectonic national (construita in 1800), puteti manca lucruri absolut delicioase, asa cum face majoritatea managerilor din cladirea de birouri de alaturi. Este vorba de High Life', un restaurant extrem de sic si de discret. Pentru pranz insa, s-ar putea sa existe o problema. Trebuie sa va faceti neaparat rezervare. Nu veti gasi locuri la primele ore de functionare ale restaurantului, care se deschide chiar la amiaza. Business meals' (panzuri de afaceri) este cuvantul de ordine, dar noi va propunem altceva: o cina linistita intr-un salon clasic si elegant, in centrul Bucurestiului. Bucatarul-sef a lucrat inainte la unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Capitala, unde prepara peste 1000 de retete. Meniul de la High Life nu cuprinde atat de multe, dar toate sunt gustoase, bune si la preturi extrem de prietenoase. Puteti alege de la antreuri calde pana la feluri vegetariene, de la mancaruri romanesti sadea pana la paste sau bucatarie europeana. Daca mai puteti, desertul merita toata atentia (Tiramisu High Life e delicios), dar in acest caz va trebui sa va limitati la un singur fel de mancare inainte. Portiile sunt generoase, nu ca prin alte parti, unde devin din ce in ce mai mici, probabil din grija patronilor pentru silueta clientilor. Pe langa conceptul de business meals', cei de la High Life va propun cine romantice sau alaturi de prieteni, existand chiar si oferte in acest sens. Puteti sta si pe terasa, in curte, intr-o perfecta atmosfera   la belle époque'. Si daca nu doriti unul dintre vinurile romanesti, frantuzesti, sud-americane sau de prin alte orizonturi, merge si un Dr. Pepper, pe care nu-l gasiti inca in foarte multe locuri. Parcare proprie.

:: Mihai Morar :: Am mancat la High Life si m-am simtit foarte bine. E un loc intim, cu o atmosfera speciala, in care mi-a placut sa iau cina. Are marele avantaj ca este si foarte aproape de radio, de locul unde lucrez, asa ca pot spune ca este unul dintre locurile strategice unde ies dupa program.'

:: Gianina Corondan :: N-am ajuns inca, probabil mai am pana sa intru in elita bucuresteana, sau in high life, cum ii zice acuma… Prefer terasele acum vara, iar daca are un astfel de «salon», totul este perfect. E bine daca au si mancaruri vegetariene, nu ca m-as converti, dar e bine din cand in cand sa mai variezi.'

:: Daniel Buzdugan :: Foarte bun. La pranz este oarecum aglomeratie fiindca este o cladire de birouri gen Matrix chiar langa, n-am sa-i dau numele pentru ca-i fac reclama. Inca n-au ajuns sa aiba in meniu parjoale moldovenesti, dar mai insist, poate in curand o sa fie ca la mama acasa.'


De Andrei Dimulescu; Fotografii: Cosmin Popescu, arhiva VIVA!; Stilist: Delia Bratosin.

Îți recomandăm să încerci și pui shanghai, o rețetă rapidă și gustoasă

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton