Providence Restaurant &Lounge - Atat de aproape de cer

 Revista VIVA
.

Sunt restaurante in care, daca ceri detalii despre un anumit fel de mancare, ti se va vorbi despre rafinamentul artei culinare.

Paradoxul este ca, uneori, chiar daca foamea te impinge sa treci peste contemplare, tot privesti fascinat acest spectacol exclusivist al pasiunii pentru bun gust. Mai ales daca te afli la Providence Restaurant&Lounge, un spatiu cu design minimalist, decorat in alb si argintiu, unde meniul international ofera o paleta larga de optiuni pentru orice moment al zilei.

creveti Providence Restaurant&Lounge
Creveti Black Tiger cu sos de portocale: creveti Black Tiger, portocale, vin alb, ulei de masline, salata lollo rosa, salata lollo bionda Providence Restaurant&Lounge: B-dul Unirii, Nr. 7

Rostirea fiecarui fel de mancare in sine necesita talente oratorice, nu toata lumea poate pronunta „scoici Pecten Jacobaeus si midii iberice pe pat de risotto de porumb, perle de arpagic si muguri de sparanghel sote, piure de ardei dulce copt. Pe masura ce te apropii de momentul degustarii de vinuri (barul de vinuri ofera soiuri precum Amarone della Valpolicella sau Brunello di Montalcino), legatura cu providenta devine tot mai perceptibila.

orez cu fructe de mare
Orez cu fructe de mare: orez arborio, vongole, carne midii, creveti Black tiger, creveti decorticati, calamari, vin alb, rosii cherry

Cristian SamfiraCristian Samfira
A prezentat la Providence Restaurant& Lounge expozitia „Amintiri furate. „Am ales acest loc pentru ca se potriveste foarte bine cu cromatica tablourilor mele. Imediat dupa deschiderea restaurantului, am plecat in vacanta, dar voi reveni aici in curand.

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton