Pro TV se poate vedea gratuit online

 Alina Dan
.

Pro TV relansează platforma video ProTVPlus. Noutatea: utilizatorii pot vedea, gratuit, toate emisiunile difuzate de Pro TV, în direct, anunță Pagina de media.

 Vor avea acces și la înregistrările emisiunilor, dar aici apare o limitare: vor fi disponibile doar înregistrările pentru cel mult o săptămână în urmă. Pentru înregistrări mai vechi, există platforma Voyo.ro.
Pe platforma nou lansată, ProTVPlus, se pot vedea în direct, atât de pe desktop, cât și de pe mobil, filmele și toate producțiile Pro TV: emisiunile de știri, România, te iubesc, producții gen Vorbește lumea, Lecții de viață, Mă însoară mama, La Măruță, Ce spun românii, Las Fierbinți, dar și marile producții licențiate – Românii au talent, Vocea României.
De asemenea, vor fi disponibile, timp de o săptămână, înregistrările tuturor emisiunilor.

Care sunt limitările

Filmele vor fi văzute în direct online, dar nu va fi disponibilă înregistrarea acestora, deoarece au un alt regim de licențiere pentru difuzare, iar înregistrările, așa cum spuneam, se pot vedea doar pentru o săptămână în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton