Paradisul din weekend

 Revista VIVA
.
Dintre sutele de variante la care ma gandeam pentru un sfarsit de saptamana, am ales sa nu ma indepartez prea mult de Bucuresti , dar totusi sa evadez.

Asa am ajuns la Snagov Club, o „statiune de vacanta in toata puterea cuvantului, cu camere luminoase, piscina, sauna, masaj, plimbare cu barca si cu un restaurant din care nu-ti mai vina sa pleci.

somon afumat
Somon afumat cu mozaic de caviar si salata mixta

Pe terasa acestui restaurant am privit o zi intreaga lacul si spectacolul oferit de platourile care mi-au trecut prin fata, iar cand zic „spectacol nu incerc sa creez figuri de stil. Puiul de prepelita cu spanac sau desertul de caramel stilizat ca pentru o expo-zitie de bijuterii meritau, intr-adevar, un show de lumini si sunet.

Snagov Club
Strada Nufarului, Nr. 18, Snagov sat, judetul Ilfov

Reversul medaliei la aceasta distractie de cinci stele e ca te poate „scuti de cateva zerouri in cont. Linistea locului merita, insa, toti banii.

JojoJojo: „Am fost de doua ori la Snagov Club. Nu mananc peste si fructe de mare, dar am incercat salata de pui si a fost delicioasa.'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton