Temperanta: transa de spigola cu spanac si tarta de cartofi |
Treceam printr-o perioada mai putin senina, eram anxioasa cu privire la viitor si poate de aceea am ales, instinctiv, sa iau masa la un restaurant cu un nume atat de sugestiv precum Tarot, restaurantul deschis de Iulian Vrabete.
Nu mi-a aparut in fata o ghicitoare cu bratari metalice si nu am aflat daca voi intalni, in sfarsit, acel crai fermecator la drum de seara, insa am inceput sa zambesc de cum am deschis meniul, vazand numele mancarurilor.
Ai la dispozitie o intreaga imparatie (Cavalerul de Cupa, Regina de Caro, Valetul de Pica, Marele Preot), plus garantia ca te asteapta o viata lunga si imbelsugata de alegi Roata Destinului, Magicianul sau Pachetul de Tarot. In orice caz, nu te pune cu Nebunul Mditeranean, „camuflat in muschiul de vita cu cosulet de parmezan cu ciuperci.
Nebunul mediteranean: muschi de vita cu cosulet de parmezan cu ciuperci |
Str. Carol Knappe, Nr. 104 |
Nu ai vrea sa-ti pierzi controlul cerand inca doua portii. Mai mult decat atat, in acest restaurant nu se folosesc ingrediente conservate, iar nota de plata va fi cu siguranta mai mica decat daca ai apela la o ghicitoare pentru trairi mistice.
Iulian Vrabete (Holograf):
„Tarot este un loc in care in care oricine a intrat are senzatia ca ii este neobisnuit de familiar. Dar, pe de alta parte, aspectul si meniul il fac sa incerce sa dezlege umbra de mister care invaluie totul intr-un mod prietenesc.