(P) Dotari indispensabile pentru saloane de coafor si make-up

 Sava Elisabeta
.

Tot mai multe persoane pun accentul pe aspectul fizic, tocmai de aceea, micile afaceri devin tot mai profitabile. Saloanele profesionale sunt din ce in ce mai cautate si mai apreciate. Acesta este un motiv in plus pentru care micii intreprinzatori trebuie sa acorde o atentie mai mare dotarii acestora. Cu cat un salon este mai bine echipat si mai frumos aranjat, cu atat mai mare este atractia lui. Dar cand spui dotari pentru saloane, nimic nu mai este asa de usor precum pare. Incepand de la scaune, aparatura si mese pentru manichiura, pana la suporturi si standuri, toate trebuie alese cu grija, asa incat sa se potriveasca fiecarui tip de salon. Si trebuie tinut cont de faptul ca fiecare salon trebuie sa aiba un echipament complet functional, pentru a oferi fiecarui client o experienta de neuitat.

Astazi vorbim despre dotari indispensabile pentru saloane profesionale de coafor si make-up. Prin urmare, iata aici o lista cu echipamentele de care ai nevoie pentru dotarea unui salon de coafura:

  1. Scaune. Sunt absolut necesare pentru saloanele de coafura. Acestea au rolul de a asigura confortul atat al clientului, cat si al prestatorului de servicii. Sunt de preferat scaunele care au picioare cu rotite si inaltime reglabila. Acestea se potrivesc atat clientilor de statura mica, cat si celor inalti. Mai mult de atat, fac ca munca hairstylist-ului sa fie mai usoara. 
  2. Ucenici. Acestia ofera stilistului acces rapid la toate ustensilele si ajuta la organizarea sedintelor de lucru. Sunt echipamente mobile, foarte spatioase si rezistente, ideale pentru saloanele profesionale.
  3. Diverse suporturi: pentru foarfeci, uscatoare si placi de par. Acestea trebuie incluse neaparat in lista cu dotari pentru saloane.
  4. Foarfeci, uscatoare si placi de par. Sunt de nelipsit intr-un salon profesional. Fara ele, cum ar putea oare stilistul sa isi faca treaba?
  5. Pelerine. Acestea au rolul de a proteja hainele clientilor. Se recomanda cele din material impermeabil, de calitate superioara. 

Acestea sunt cele mai importante echipamente pentru un salon profesional de coafor. In lipsa lor, munca stilistului nu s-ar putea efectua in conditii favorabile, iar clientul nu ar putea fi suficient de satisfacut de rezultat. In cazul unui salon de make-up, acestea sunt dotarile prioritare:

  • Scaune. La fel ca si pentru un salon de coafura, scaunele trebuie neaparat incluse in lista cu dotari.
  • Statii profesionale de make-up. Sunt valize incapatoare si foarte practice, ideale pentru depozitarea si transportarea produselor si instrumentelor de make-up.
  • Oglinzi. Cele mai potrivite sunt cele cu leduri, care ofera stilistului o lumina mult mai buna. 

Toate aceste echipamente sunt necesare pentru un salon de make-up, respectiv de coafura. Satisfacerea clientilor prin oferirea celor bune servicii ar trebui sa fie prioritatea numarul unu a fiecarui salon. Iar in lipsa unor dotari profesionale pentru saloane, niciun stilist nu isi poate desfasura munca in conditii optime. Daca te afli in pragul renovarii sau amenajarii unui salon profesional, tine minte ca trebuie sa incluzi pe lista de planificare echipamente pentru salon profesionale, perfect functionale si care sa se potriveasca intregului decor. Un design bine gandit, impreuna cu profesionalismul stilistilor, sunt cheia pentru succes.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton