Muschi de vita High Life'
Muschi de vita High Life’
Ingrediente:
– muschi de vita, prosciutto di parma
– ciuperci proaspete
– rigatoni
– sos pesto
– sos de vin rosu (pentru reductie)
– sos prosciutto funghi.
Mod de preparare:
Muschiul transat si infasurat in prosciutto di parma se acopera cu sos prosciutto funghi.
Garnitura: rigatoni, alaturi de sosul de pesto si sosul de vin.
:: Mihai Morar :: Am mancat la High Life si m-am simtit foarte bine. E un loc intim, cu o atmosfera speciala, in care mi-a placut sa iau cina. Are marele avantaj ca este si foarte aproape de radio, de locul unde lucrez, asa ca pot spune ca este unul dintre locurile strategice unde ies dupa program.’
:: Gianina Corondan :: N-am ajuns inca, probabil mai am pana sa intru in elita bucuresteana, sau in high life, cum ii zice acuma… Prefer terasele acum vara, iar daca are un astfel de «salon», totul este perfect. E bine daca au si mancaruri vegetariene, nu ca m-as converti, dar e bine din cand in cand sa mai variezi.’
:: Daniel Buzdugan :: Foarte bun. La pranz este oarecum aglomeratie fiindca este o cladire de birouri gen Matrix chiar langa, n-am sa-i dau numele pentru ca-i fac reclama. Inca n-au ajuns sa aiba in meniu parjoale moldovenesti, dar mai insist, poate in curand o sa fie ca la mama acasa.’
Andrei Dimulescu; Fotografii: Cosmin Popescu, arhiva VIVA!; Stilist: Delia Bratosin.