Ingrediente:
muschi de vita
ficat de gasca
ardei gras colorat
broccoli
conopida
porumb dulce
M-am dus la Capsa intr-o dupa-amiaza de aprilie si as fi stat acolo toata luna. E genul de loc unde te asezi crezand ca vei ramane doar pentru un muschi de vita Wellington si te trezesti ca nu mai vrei sa pleci.
Perspectiva unui cotlet de porc voinicesc sau a unui steak de vitel a la Capsa este mult mai imbucuratoare decat apropiata Cale a Victoriei ticsita de masini si de praf. Trecand peste modul in care arata platourile si peste muzica ce aminteste de vremurile de inceput ale restaurantului, ingredientele sunt obtinute in laboratorul propriu, multe retete fiind realizate dupa modelul traditional din secolul 19.
Acest simbol al Bucurestilor, deschis prima data in 1852 si redeschis in 2001, nu a fost ocolit de simbolurile Hollywoodului. Lui Francisc Ford Coppola ii placea sa-si bea cafeaua la Capsa in timpul filmarilor in Romania, iar Van Damme a avut si el cateva cuvinte de lauda pentru restaurant.
Simona Patruleasa: „Am fost la Capsa cu ocazia venirii lui Julio Iglesias in România, iar restaurantul, ca intregul hotel de altfel, arata spectaculos. Atmosfera este foarte frumoasa.
Adresa: Calea Victoriei Nr.36