De fiecare data ajung sa ma intreb: „Ce faci atunci cand nu stii ce sa faci? Personal, aleg sa merg la Mju si sa astept inauntru ca lucrurile sa se linisteasca afara. Pentru ca, intre timp, am ce face. Acest restaurant, cu un design nemaiintalnit, modern, relaxant si plin de simboluri, pe care aproape ca nu-l pot descrie, combina bucataria franceza cu cea asiatica. Uneori chiar felurile de mancare din meniu imi sugereaza ce decizii as putea lua cand nu stiu ce sa fac.
Mi se intampla tot mai des in ultima vreme sa trebuiasca sa aleg. Intre a continua sa merg pe un drum sau a renunta cu totul la el, intre o rochie neagra si una alba…
Str. Vasile Lascar, Nr. 29 |
De exemplu, „pulpa de miel marinata in soia si un milion de condimente ma insenineaza. In fond, daca pe un simplu platou pot gasi un milion de condimente, am tot atatea posibilitati sa-mi rezolv dilemele de viata. De curand, Mju a implinit trei ani, ocazie cu care a lansat conceptul „Mju&Friends, ce a constat in organizarea unor cine gazduite de diverse personalitati. Aceste meniuri personalizate au fost disponibile timp de o luna in restaurant.
Sushi Tokio Style: sushi de orez la bol cu peste si fructe de mare | Salata de spanac cu branza brie, capsune si sos framboise |
Oana Popoiag, Foto: MJU