Mixed sea food (fritto misto)

 Revista VIVA
.

Mixed sea food (fritto misto)

Mixed sea food (fritto misto)

Ingrediente:
500 g creveti proaspeti, 500 g calamar, 250 g carne de scoici (midii), 250 g baby caracatita, ulei de palmier.
Sos Béchamel: 150 g faina, 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu, un vârf de sare, 250 ml apa minerala.
Sos cocktail: Maioneza, 50 ml Ketchup picant, 3 g usturoi granule, un varf piper, un varf sare, 15 ml Cognac.

 

Mod de preparare:
Se decortica crevetii, se lasa coada intacta. Se spala si se scurg calamarul (rondele), carnea de scoici, baby caracatita. Se pun crevetii, inelele de calamar, baby caracatita, carnea de scoici in Béchamel si apoi se scurg de exces. Se prajesc bine pâna capata o culoare brun-aurie. Se scot si se scurg de excesul de ulei pe o hârtie absorbanta. Se servesc imediat.

Din noianul de carciumi, locante si alte locuri de pierdere de… timp, va recomandam La Taverna. O veti recunoaste dupa designul de calitate si dupa muzica buna si relaxanta, precum si dupa starurile care vin aici. Puteti alege cu incredere orice produs de bucatarie italiana, dar si internationala.
Vedetele meniului: Tagliatela AllAmiralio (cu fructe de mare, mazare, ciuperci), Bavete con scampi (spaghetti late cu creveti si sos de rosii), Filetto Al Tartuffo Nero (muschi de vita cu sos de tartuffo), Mixul desert (8 feluri diferite de desert), Limonada cu menta, cocktail-uri inghetate, cafelele turcesti sau arabesti autentice.
Nu ca esspresso-ul sau fratele lui cu palarie de spuma de lapte ar fi mai prejos. Mai puteti alege vinuri provenite din 10 tari sau havana preferata din mini-umidorul de la bar („frigider pentru tigari de foi). Vestea buna este ca La Taverna va fi prezenta din toamna si in Bucuresti.

Andrei Dimulescu; Fotografii: www.taste-it.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton