Metropolitan Caffe - Cortina se ridica

 Revista VIVA
.
campari orangeCampari Orange

campari

suc natural de portocale

Metropolitan CaffeFie ca esti un actor grabit sau un simplu trecator, degeaba ai intrat in Teatrul Metropolis daca nu te-ai oprit o clipa sa meditezi asupra marilor dileme in cafeneaua de la etaj.

Metropolitan este locul in care se polemizeaza mult, se fumeaza la fel de mult si se strang actorii dupa reprezentatie.

Printre ei mi-am facut si eu loc intr-o seara, satula de cafenelele din centrul orasului si curioasa sa aflu cum arata o cafenea cu aer boem. Nu am aflat raspunsul la „to be or not to be, dar garantez pentru cafeaua de aici. Este savuroasa, poate fi gasita in diferite combinatii si te tine treaza cat pentru toata stagiunea.

Desi spatiul este foarte mic, locul da o senzatie stranie de relaxare, de parca timpul nu mai exista. Poate si Shakespeare ar fi gasit un final mai vesel pentru „Romeo si Julieta daca ar fi baut inainte un frappé la Metropolitan Caffé.

Monica DavidescuMonica Davidescu: „Stiu locul inca dinainte de a se deschide, faceam repetitii acolo. Eu beau numai apa plata, dar colegii mei intotdeauna beau cafea la Metropolitan.'

Adresa: Strada Mihai Eminescu, Nr. 89 (Teatrul Metropolis)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton