Mangez-vous francais?

 Revista VIVA
.

File de vitel in suc propriu aromat cu legume de sezon

Ingrediente:
muschi de vitel
morcov
spanac
ceapa confiata
anghinare si vitelote (piure din cartofi si sfecla rosie).

Terina de Foie Gras   lHéritage

Ingrediente:
ficatei de rata
marmelada de portocale
aspic cu Sauternes (vin licoros)
toast din briose.

M-am intalnit zilele trecute cu o buna prietena care alerga nevoie mare spre „o intalnire. Invitatia de a o insoti nu a putut decat sa ma surprinda, pentru ca ma gandeam ca „domnul ar fi vrut poate sa ia masa doar cu ea. Insa, cand am aflat ca, de fapt, nu era vorba de niciun domn, ci de o cunostinta comuna, am decis sa merg impreuna cu ea. Pe drum, mi-a spus ca urma sa ajungem la „Heritage, un „altfel de restaurant cu specific frantuzesc. „De ce altfel?, intreb eu. Raspunsul ei a fost cat se poate de prompt: David Contant, bucatarul-sef, e un adevarat maestru gastronom. „Datorita lui, dintr-o mie de restaurante cu bucatarie frantuzeasca, «Heritage» se detaseaza lejer, imi spune ea mandra de alegerea facuta pentru masa de pranz din ziua respectiva.

Si, intr-adevar, dupa ce am mancat Terina de Foie Gras   lHéritage pe citrice in aspic, cu Floare de Sare   la Vanille Ifaty si File de vitel in suc propriu aromat cu legume de sezon, mi-am dat seama ca tocmai descoperisem un „altfel de restaurant.

Peter Imre
„Heritage este unul dintre cele mai elegante restaurante. Fiind casa fostului prim-ministru Gheorghe Tatarascu, nu s-a omis absolut niciun detaliu. Prefer bucataria ungureasca, dar la Heritage am mancat supa Bouillabaise, care mi-a placut mult..

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton