Pentru ca nu ma dau in vant dupa efecte speciale deosebite, succese de box office sau cinema digital, am preferat mereu filmele vechi. M-am tot
intrebat daca nu cumva sunt eu old-fashioned ori pur si simplu traiesc in alta dimensiune pana am vazut fotografiile din restaurantul Paparazzi, cu instantanee din viata starurilor Hollywoodu-lui de altadata.
Inghetata cu nuga, miere si sos de fructe de padure |
Contempland poza lui Marlene Dietrich si meditand la destinul ei dramatic in lumina difuza, am si uitat sa ma uit pe meniu. Meniuri, de fapt, fiindca exista varianta de pranz si cea de seara, cu sectiuni diferite pentru mancaruri, salate si desert. Marlene nu a castigat in viata ei un Oscar, eu insa m-am ales cu o masa de star si chiar nu m-as fi suparat sa ma surprinda vreun paparazzo cu platoul de peste spada la gratar in fata, usor, dar satios, preparat de bucatarul francez al restaurantului.
Restaurant Paparazzi, Bd. Aviatorilor, Nr. 31 |
Pentru ca arta „savoir vivre' cere sacrificii, preturile sunt destul de piperate. Inghe-tata cu nuga a fost o placere culinara deosebita, dar am fost foarte rezervata din cauza caloriilor… Bine, recunosc, desertul l-am cerut de doua ori.
Valentina Pelinel: „Am fost o singura data la Paparazzi cu Cristi la invitatia nasilor nostri si am mâncat destul de mult. Nu tin diete, nu am nevoie, pentru ca sunt una dintre norocoasele care pot manca orice.
Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, Arhiva Viva!