In stil italian

 Revista VIVA
.
Barurile centrale sunt prea aglomerate, afara e frig, iar voi cautati un loc in care sa va savurati cocktailul in liniste?

cocktail

Campari Orange

Ingrediente:

campari

suc de portocale

Pentru ca stie ce inseamna distractia adevarata, echipa VIVA! a testat o locatie noua, foarte aproape de Parcul Carol. „Il Cantuccio este o terasa cu Buddha bar vara, club de karaoke vinerea si sambata, restaurant si bar in restul timpului. Clubul aflat la subsol este perfect pentru o petrecere intima, iar la cerere, puteti invita formatia preferata sa cante pe scena special amenajata. Pentru voi ne-am lasat convinsi sa incercam clasicul Campari Orange si asta pentru ca am fost asigurati ca vom degusta un cocktail facut „ca la carte. Si asa a si fost. Din meniu nu lipsesc salatele, cu adevarat sofisticate sau deserturile absolut delicioase. Cand veti veni aici, poate veti avea noroc sa va intalniti cu Horia Brenciu sau cu Andreea Banica, doi dintre clientii acestui restaurant.

Horia Brenciu:„Il Cantuccio are o dubla semnificatie pentru mine!!! Aici cant si mananc, mananc si cant… La subsolul restaurantului, se afla un club. Aici repet, o data sau de doua ori pe saptamana, alaturi de HB Orchestra, trupa mea.

Strada Fabrica de chibrituri, nr. 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton