Specialitate de miel din Noua Zeelanda cu sos provensal si cartofi gratinati |
Daca privelistea unei case vechi, din centrul Bucurestiului, nu te incanta suficient de mult incat sa tesi o poveste in jurul ei, mai gandeste-te o data.
S-ar putea sa te fi oprit chiar in fata batranei cladiri construite in secolul al 19-lea, destinata acum celui mai nou restaurant de lux din capitala, Illusions.
Si, cum mi s-a intamplat si mie, iti vei dori sa intri acolo, hipnotizata de ferestrele inalte, de combinatia unica dintre lemn masiv si sticla, de semineele si de candelabre stralucitoare. Te vei aseza la o masa, te vei intreba daca semineele sunt, intr-adevar, functionale, vei studia jumatate de ora meniul in paisprezece limbi straine si vei alege, poate, filé de vitel la gratar in sos de whisky, fructul pasiunii si espresso.
Restaurantul Illusions poate fi comparat cu un joben din care ies, neincetat, tot felul de surprize: are parcare cu valet, pune la dispozitie limuzina, beneficiaza de saloane private, de o galerie cu haine si accesorii de lux, oferind, in acelasi timp, diverse distractii, de la jocuri de pantomima pana la iluzionism. Si nu este nicio magie la mijloc.
Vita cu creveti tigru |
A fost prezent la petrecerea de deschidere a restaurantului Illusions. Evenimentul a fost un adevarat spectacol, dar si ocazia perfecta ca vedetele sa admire locatia pretioasa. De asemenea, la show-ul de lansare au mai luat parte si Oana Roman si Andreea Esca.
Oana Popoiag, Fotografii Arhiva Viva!