Gustul inovatiei

 Adina Rosetti
.

Creativitatea se intalneste cu pasiunea pentru frumos si alimentatia sanatoasa intr-un spatiu cu design inovativ si nonconformist: Iconic Food & Wine.

 

Iconic Food & Wine

Iconic Food & Wine

 

Imi plac dezbaterile si ma trezesc adesea implicata intr-o discutie care intoarce pe toate fetele un subiect. Ultima data cand am avut o astfel de analiza amanuntita cu un interlocutor, tema discutiei a fost creativitatea. Cu argumente pro si contra, cu exemple din moda, muzica si design, incercam amandoi sa gasim raspunsul la intrebarea: mai exista sau nu originalitate in arta? Eu sustineam sus si tare ca da, exista! Pentru a-mi intari punctul de vedere, l-am invitat pe respectivul prieten intr-un spatiu in care creativitatea e la ea acasa: Iconic Food & Wine, restaurantul aflat in incinta concept store-ului Iconic Class Studio.

 

Panini cu vita, ceapa rosie, fontina si sos de maioneza

Panini cu vita, ceapa rosie, fontina si sos de maioneza

 

Fresh-urile sunt de incercat!

Fresh-urile sunt de incercat!

 

 

Inainte de a rasfoi meniul care promitea „o introducere in dezvoltarea de idei pentru o viata sanatoasa si echilibrata, am vizitat incaperile restaurantului. La parter am gasit un spatiu luminos, al carui decor reprezenta o imbinare iscusita intre minimalism si traditie romaneasca. Demisolul, alcatuit din cateva incaperi mai mici, are o atmosfera intima si eleganta, fiind dotat si cu o crama cu tot felul de sortimente de vinuri apetisante.

 

Fiecare obiect de decor din restaurant este de vanzare, de la scaunele colorate, pana la lustrele confectionate din hartie. Ne-am asezat in camera cu sticle de vin si am rasfoit meniul alcatuit din preparate raw din fructe si legume proaspete, supe, salate si branzeturi obligatorii pentru sanatatea organismului. In timp ce ne bucuram de o salata detox cu avocado, germeni de grau si rosii cherry si de un suc Green Ginger Ale, am ajuns si la concluzia pe care o cautasem toata ziua. Da, mai exista originalitate in arta, chiar si in gastronomie.

 

AMALIA NASTASE

 

„Stiu locul de când s-a deschis, de acum mai bine de doi ani. Cea mai recenta si, mi se pare mie, logica «divizie» a locului, m-a facut sa devin clienta fidela in primul rand prin oferta din meniu, dar si prin ambientul restaurantului: este extrem de placut sa iei lunch-ul sau cina printre atât de multe produse de design si, cât e soare, pe terasa. Fresh-urile sunt de incercat!

 

 

 

 

De Raluca Tamas

Fotografii: Catalin Opritescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton