Auzisem oamenii susotind cu multa vreme inainte sa se deschida.
„Este fantastic, vezi tot orasul, spuneau ei. Desi am o problema cu numarul 13, mi-am tinut pumnii ca liftul sa nu se blocheze intre etaje si am deschis ochii tocmai cand era mai indicat sa ii inchid.
Restaurantul Grandeur iti ia, la drept vorbind, ochii. Culorile predominante sunt mov si auriu si, oricat de „grea ar parea combinatia, efectul este aristocrat, provocator.
Cireasa de pe tort este, insa, privelistea pe care numai o fereastra de la etajul al treisprezecelea ti-o poate oferi. E ca si cum ai avea in fata harta Bucurestiului. Nu e de mirare ca vedetelor le place aici.
St Jaque a la Bordelaise |
Daca tot vorbim despre lucruri spectaculoase, preturile nu sunt piperate, iar mancarea, pregatita de bucatarul francez Samuel Letoriellec, este delicioasa. Daca nimeresti aici in pauza de pranz si vrei doar sa bei o cafea cu lapte, canapelele moi din lounge sunt solutia.
Lili Sandu: „Grandeur este exact pe gustul meu: casual, chic, luxuriant. Mâncarea este foarte buna, mai ales supa de ceapa si salata cu foie gras. Mi-a placut si briosa cu inghetata. As manca numai dulciuri.
Adresa: Str Buzesti, Nr. 50-52, etajul 13