Ingrediente:
andive
miez de nuca
branza gorgonzola
6 frunze de rucola
pere
smantana
lamaie.
Se despaturesc andivele de frunze. Perele se taie in 4 sau 6 bucati. Gorgonzola se dizolva cu smantana si putin suc de lamaie. Perele se asaza primele, in forma de patrat, apoi in mijlocul acestora se pun andivele. Urmeaza miezul de nuca si sosul care se toarna peste toata salata. Pentru decor, folositi frunzele de rucola.
Ingrediente:
ciocolata neagra
cacao neagra
rom
espresso dublu
oua
unt
miez de nuca
frisca dulce lichida.
Miezul de nuca se amesteca cu untul si se lasa la frigider. Ciocolata se pune intr-un vas la bain-marie. Intre timp se bate frisca. Apoi toate ingredientele se amesteca si se toarna peste blatul de nuca. Se lasa la frigider 2 ore. Se serveste cu inghetata de vanilie si strugure parfumat.
Andreea Raicu
„Acum vara imi place foarte mult la Dada Bistro, mai cu seama pe terasa. Am mancat calamar la gratar cu salata, tartar de somon, insa niciodata desert. Asa ca, oricât ar parea de apetisanta spuma de ciocolata, cred ca mai degraba as alege salata cu andive si miez de nuca. Prefer felurile de mancare light, fara prea multe calorii, iar Dada Bistro pare sa-si fi facut meniul chiar pe gustul meu’..