Fashion cu arome exotice

 Revista VIVA
.

Salata MacarenaSalata Macarena

Ingrediente:
andive
miez de nuca
branza gorgonzola
6 frunze de rucola
pere
smantana
lamaie.

Se despaturesc andivele de frunze. Perele se taie in 4 sau 6 bucati. Gorgonzola se dizolva cu smantana si putin suc de lamaie. Perele se asaza primele, in forma de patrat, apoi in mijlocul acestora se pun andivele. Urmeaza miezul de nuca si sosul care se toarna peste toata salata. Pentru decor, folositi frunzele de rucola.

Spuma ciocolataSpuma de ciocolata

Ingrediente:
ciocolata neagra
cacao neagra
rom
espresso dublu
oua
unt
miez de nuca
frisca dulce lichida.

Miezul de nuca se amesteca cu untul si se lasa la frigider. Ciocolata se pune intr-un vas la bain-marie. Intre timp se bate frisca. Apoi toate ingredientele se amesteca si se toarna peste blatul de nuca. Se lasa la frigider 2 ore. Se serveste cu inghetata de vanilie si strugure parfumat.

Dada BistrotDe fiecare data cand vine ziua unei prietene ma aflu intr-un mare impas. Pe de o parte, nu am nicio idee despre cadoul pe care i l-as putea cumpara si, in plus, imi doresc foarte mult sa o surprind cu ceva absolut deosebit. Anul acesta insa am scapat de aceasta problema. De cand am iesit intr-o seara pe terasa restaurantului Dada Bistro, am stiut ca am gasit solutia perfecta si pentru cadou si pentru impresionarea sarbatoritei. Asta pentru ca restaurantul are un design elegant si rafinat, iar ceea ce mi s-a parut cel mai interesant a fost faptul ca in interior exista practic un magazin de haine, posete, curele si alte accesorii. Astfel ca in timp ce savurezi cele mai delicioase feluri de mancare, iti poti alege ceva de imbracat sau doar un simplu pandantiv. Pentru o seara atat de speciala, am comandat salata Macarena cu andive, miez de nuca, branza gorgonzola si spuma de ciocolata. Daca ne-am fi intalnit cu Andreea Raicu, Tudor Chirila sau Oana Cuzino, care vin de obicei aici, prietena mea chiar ar fi avut o seara perfecta.

Andreea Raicu
„Acum vara imi place foarte mult la Dada Bistro, mai cu seama pe terasa. Am mancat calamar la gratar cu salata, tartar de somon, insa niciodata desert. Asa ca, oricât ar parea de apetisanta spuma de ciocolata, cred ca mai degraba as alege salata cu andive si miez de nuca. Prefer felurile de mancare light, fara prea multe calorii, iar Dada Bistro pare sa-si fi facut meniul chiar pe gustul meu'..

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton